bitcoinBTC/USD
$ 63,096.91 0.58%
ethereumETH/USD
$ 2,555.44 0.02%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.00%
bnbBNB/USD
$ 582.07 1.62%
solanaSOL/USD
$ 147.53 2.29%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.01%
xrpXRP/USD
$ 0.583553 1.21%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,554.16 0.01%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105647 0.82%
the-open-networkTON/USD
$ 5.53 3.82%

Analist Jamie Coutts verwacht kansen binnen kleine en middelgrote altcoins zodra correctie is afgerond.

Image

Volgens crypto-analist Jamie Coutts kunnen beleggers profiteren van de huidige correctie in de wereld van digitale activa. Coutts merkt op dat Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) zich aanzienlijk sterker houden dan andere crypto-activa, wat kan wijzen op mogelijke kansen voor kleinere projecten.

“In de afgelopen tijd hebben kleine crypto-activa het zwaar gehad sinds de piek in maart van dit jaar. Als we kijken naar rendementen in verschillende categorieën, zien we aanzienlijke dalingen. Echter, met BTC en ETH die relatief beter presteren, kunnen er mogelijkheden ontstaan in kleinere en middelgrote projecten zodra de markt weer stabiliseert,” aldus Coutts.

Terwijl hij geen specifieke munten of projecten noemt, wijst Coutts op gedecentraliseerde kunstmatige intelligentie (AI) als een sector met potentieel. Daarnaast deelt de analist een grafiek die de prijsindex van layer-1 smart contract platforms vergelijkt met het aantal dagelijks actieve gebruikers (DAU’s), waarbij hij benadrukt dat deze divergentie een teken van gezondheid in het crypto-ecosysteem kan zijn.

Lees ook  Ripple's Geplande Stablecoin Is een 'Ongeregistreerd Crypto-activum', Volgens SEC

“Crypto-gebruikers lijken minder prijsgevoelig te zijn dan in vorige cycli. De toename van dagelijks actieve adressen op smart contract platform blockchains in vergelijking met de lagere sectorindex is een interessant signaal. Hoewel prijzen nog steeds onder het hoogste punt liggen, tonen de hoge DAU-aantallen dat er activiteit is en groei plaatsvindt,” merkt Coutts op.

*Disclaimer: Dit artikel is geschreven vanuit een bloggersperspectief en geeft geen financieel advies.*

Scroll naar boven