bitcoinBTC/USD
$ 62,767.82 1.34%
ethereumETH/USD
$ 2,541.49 2.51%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.07%
bnbBNB/USD
$ 566.55 0.45%
solanaSOL/USD
$ 145.85 1.56%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.08%
xrpXRP/USD
$ 0.580778 1.94%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,540.55 2.54%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104482 2.06%
the-open-networkTON/USD
$ 5.60 2.60%

Cryptocurrency-analist zegt dat large-cap Layer-1 altcoin klaar is voor een uitbraak, kaart pad voorwaarts voor Bitcoin en Lido DAO

Image

Als crypto-enthousiasteling volg ik graag de voorspellingen van experts in deze volatiele markt. Vandaag deel ik een interessante analyse van cryptocurrency-analist en handelaar Ali Martinez over een veelbelovende smart contract-enabled blockchain, evenals zijn kijk op Bitcoin (BTC) en Lido DAO (LDO).

Martinez deelt zijn optimistische gevoelens met zijn 63.900 volgers op het sociale mediaplatform X over het inheemse token van layer-1 blockchain Toncoin (TON). Volgens zijn analyse vertoont de TD Sequential indicator een kans voor een long entry op het vier-uurs chart, met potentieel voor een stijging van 46% naar $11 voor Toncoin.

Daarnaast merkt Martinez op dat Toncoin een bullish oplopend driehoekspatroon vertoont op het 12-uurs chart, wat vaak een positief signaal is.

Hoewel Martinez aangeeft dat Toncoin mogelijk eerst kort kan dalen naar $7,2 voor het verzamelen van liquiditeit, wordt de token momenteel verhandeld op $7,52.

Wat betreft Bitcoin waarschuwt Martinez voor historisch lagere rendementen tijdens het juli-september kwartaal. Hij meldt dat Bitcoin momenteel wordt verhandeld op $67.658 en adviseert voorzichtigheid tijdens dit kwetsbare kwartaal.

Lees ook  Amerikaanse Hoge Raad oordeelt tegen Coinbase in geschil over Dogecoin prijsvraag

Tot slot werpt Martinez zijn blik op Lido DAO, een liquide stakingsservice voor het Ethereum (ETH) ecosysteem. Hij signaleert een koopsignaal op het dagelijkse chart van Lido DAO, met voorspelling van mogelijke versterking in de komende dagen voor LDO.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en abonneer je om e-mailwaarschuwingen te ontvangen voor de nieuwste analyses in de crypto-wereld.

**Disclaimer: De informatie verstrekt in dit artikel is niet bedoeld als financieel advies. Dit artikel reflecteert mijn persoonlijke interpretatie van de gegevens en dient uitsluitend ter educatieve doeleinden. Doe altijd je eigen onderzoek en consulteer een professional voordat je investeringsbeslissingen neemt. Investeren in cryptocurrencies en digitale activa brengt risico’s met zich mee, en eventuele verliezen zijn de verantwoordelijkheid van de investeerder.**

Afbeeldingsbron: DALLE3

*Deze post is geschreven met inspiratie van The Daily Hodl.*

Scroll naar boven