bitcoinBTC/USD
$ 61,936.59 0.05%
ethereumETH/USD
$ 2,417.72 0.51%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.03%
bnbBNB/USD
$ 563.39 1.34%
solanaSOL/USD
$ 142.95 0.52%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.03%
xrpXRP/USD
$ 0.530669 0.14%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,417.06 0.48%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.109074 0.79%
tronTRX/USD
$ 0.153463 1.16%

Vriend.tech verlaat SocialFi-applicatie en baseert zich op blockchain voor de ontwikkeling van een eigen netwerk.

Image

Er is opwindend nieuws in de wereld van het sociale financiële platform Friend.tech (FRIEND), want ze kondigen aan dat ze Coinbase’s Base chain zullen verlaten om hun eigen netwerk te ontwikkelen.

In een recente aankondiging liet het team achter Friend.tech weten dat ze samen zullen werken met Conduit, een bedrijf dat Ethereum (ETH) rollups levert, om te werken aan Friendchain. Dit wordt hun eigen blockchain waar FRIEND zal fungeren als gas token.

“We zijn enthousiast over de samenwerking met Conduit aan Friendchain, onze eigen blockchain die FRIEND zal gebruiken als volledig overdraagbare gas token. Blijf op de hoogte voor meer informatie in de komende maanden terwijl we dit spannende nieuwe hoofdstuk in ons verhaal schrijven.”

Gebruikers kunnen volgens Friend.tech zich aanmelden voor het aankomende Friendchain-testnet, hoewel er nog geen specifieke datum is genoemd voor de lancering ervan.

Friend.tech, opgericht in 2023, stelt gebruikers in staat om hun X-accounts te koppelen aan een crypto wallet-adres, waardoor een sociaal gedecentraliseerde financiële (DeFi) ruimte ontstaat waar fans en makers direct met elkaar in contact kunnen komen.

Lees ook  Cryptohandelaar duikt diep in Bitcoin, benadrukt laatste pre-halverings 'kans' voor BTC-handelaren

“[Friend.tech] maakt direct contact mogelijk tussen gebruikers en makers, wat in traditionele kanalen misschien niet altijd het geval is. Zo kan een basketbalfan bijvoorbeeld de key van Grayson Allen kopen om met hem in gesprek te gaan. Een andere functie is het mogelijk maken van de doorverkoopwaarde van het lidmaatschap. Gebruikers kunnen wedden op de groei van profielen of makers door hun keys te kopen.”

Gegevens van marktonderzoeksbureau Dune Analytics tonen aan dat Friend.tech bijna $9 miljoen aan Total Value Locked (TVL) heeft en iets meer dan 916.800 gebruikers die minstens één transactie op het platform hebben voltooid.

Op dit moment wordt FRIEND verhandeld voor $0,791, wat een bijna 20% daling in de laatste 24 uur vertegenwoordigt.

Afbeelding: Shutterstock/Yurchanka Siarhei

Deze post verscheen eerst op The Daily Hodl.

Let op: Deze tekst bevat geen financieel advies en is slechts bedoeld voor informatieve doeleinden vanuit ons eigen perspectief.

Scroll naar boven