bitcoinBTC/USD
$ 61,956.60 0.27%
ethereumETH/USD
$ 2,417.87 0.04%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 562.82 0.80%
solanaSOL/USD
$ 142.65 0.54%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.02%
xrpXRP/USD
$ 0.530657 0.28%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,416.96 0.09%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.108762 0.19%
tronTRX/USD
$ 0.153346 1.14%

Binance leidt Coinbase en alle andere crypto-uitwisselingen in deze metriek, volgens Kaiko Analytics.

Image

**Binance staat bovenaan Coinbase en andere crypto-uitwisselingen in deze metriek, volgens Kaiko Analytics**

Cryptobeurs Binance blijft zijn leidende positie behouden op verschillende vlakken, aldus het digitale activiteitenanalysesbureau Kaiko.

In een recent rapport rangschikt Kaiko de top tien cryptobeurzen op basis van liquiditeit, met Binance op de eerste plaats, gevolgd door Bybit en Coinbase.

“Liquide beurzen bieden uitstekende handelsvoorwaarden, zoals verminderde slippage en lager uitvoeringsrisico. Hoewel liquiditeit op verschillende manieren kan worden gemeten, hebben we ervoor gekozen om een liquiditeitsscore te ontwikkelen voor de ranglijst van beurzen van dit kwartaal, met behulp van vijf metrics, waaronder volume en marktdiepte.”

Het analysebureau baseert zijn liquiditeitsranking op een mix van handelsvolumes van de beurzen, aandeel van het volume, marktdiepte, dispersiescore van de variantiecoëfficiënt en marktkwaliteitsscore.

Kaiko rapporteert dat Binance in het eerste kwartaal van dit jaar veruit het hoogste handelsvolume had.

Lees ook  Ondo USDY Treasuries Token nu beschikbaar op Sui

Op de tweede plaats stond Upbit. Echter, volgens Kaiko staat de Koreaanse cryptobeurs op de laatste plaats in de algehele ranking vanwege de mindere transparantie in vergelijking met Binance.

“Als we kijken naar de top 10 gerangschikte beurzen voor dit kwartaal, lijkt Binance zowel de meest liquide beurs te zijn als degene die gemiddeld het hoogste handelsvolume registreert over de drie maanden die in aanmerking worden genomen.”

Het artikel *Binance leidt Coinbase en alle andere cryptobeurzen in deze metriek, volgens Kaiko Analytics* is voor het eerst gepubliceerd op The Daily Hodl.

*Disclaimer: De informatie in dit artikel is gebaseerd op ons eigen perspectief en biedt geen financieel advies.*

Scroll naar boven