bitcoinBTC/USD
$ 62,479.74 0.77%
ethereumETH/USD
$ 2,431.29 0.97%
tetherUSDT/USD
$ 0.999614 0.17%
bnbBNB/USD
$ 574.51 0.76%
solanaSOL/USD
$ 144.15 1.78%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.09%
xrpXRP/USD
$ 0.530722 0.70%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,431.02 0.96%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.107491 3.53%
tronTRX/USD
$ 0.156153 0.54%

Lancering van $20 miljoen BetFury Cryptodrop | Het beste Telegram-spel voor het verdienen van echte BFG

Image

Hey crypto-enthousiastelingen! Het BetFury crypto-ecosysteem heeft zojuist een spannende Cryptodrop aangekondigd met een prijzenpot van maar liefst $20 miljoen! Dit evenement loopt van het einde van het derde kwartaal tot het begin van het vierde kwartaal en biedt kansen om echte crypto te verdienen door leuke taken te volbrengen. Benieuwd hoe jij ook BFG-tokens en andere top crypto kunt verdienen? Lees snel verder!

Over de Cryptodrop

Cryptodrop is de manier waarop BetFury bepaalde tokens verdeelt onder gebruikers die specifieke taken volbrengen. Dit is anders dan andere projecten, omdat BetFury crypto aanbiedt dat al een hoge waarde heeft op de markt. Hoe meer punten je verzamelt, hoe meer crypto je kunt verdienen!

Waarom meedoen aan de BetFury Cryptodrop?

– Een ongelofelijke prijzenpot van $20.000.000;
– Beloningen in echte crypto en de waardevolle BFG-token;
– Transparante duur van de verdeling (Q3 – Q4, 2024);
– Gemakkelijke deelname via Telegram en een gebruiksvriendelijke interface;
– Leuke en interactieve Fury Game.

Dit evenement biedt niet alleen ervaren crypto-gebruikers de kans om waardevolle crypto te verdienen, maar ook beginners kunnen soepel de wereld van crypto betreden.

Kunnen ze echt $20 miljoen toewijzen?

Ja! BetFury heeft dit bedrag opgebouwd gedurende een bepaalde periode en toont volledige transparantie door het totale bedrag op een openbaar adres te plaatsen.

Over de groeiende BFG-token

De BetFury Cryptodrop is ook een investering in de toekomst van de BFG-token. De waarde van BFG groeit snel, mede door het deflatoire beleid en de ondersteuning voor actieve houders. Het BetFury-team heeft ook één miljard BFG vergrendeld om de groei en ontwikkeling van het platform te bevorderen.

Hoe deel te nemen aan de Cryptodrop?

Wil je meedoen? Volg deze eenvoudige stappen:

1. Start de BetFury Cryptodrop Bot op Telegram.
2. Maak een Cryptodrop-account aan via deze Bot.
3. Lees de samenvatting van de Cryptodrop.
4. Start de BetFury Bot en maak/verbind een BetFury-account om beloningen te ontvangen.

Lees ook  Topman van Vanguard blijft stevig staan tegen Bitcoin ETF's ondanks klachten van klanten en marktvolatiliteit

Door punten te verdienen met activiteiten zoals de BFG Farm, maak je kans op geweldige crypto-prijzen! Doe mee en wie weet win jij wel die jackpot!

Let op: Wij geven geen financieel advies en delen enkel informatie vanuit ons eigen perspectief.Welkom bij BetFury Cryptodrop: Verdien Crypto terwijl je Speelt!

Ben jij ook op zoek naar een leuke manier om echte crypto te verdienen? BetFury biedt een spannend 2D-renspel genaamd Fury Game, waarbij je als wasbeer speelt en USDT, BFG, gamepunten en energieherstelbadges kunt verzamelen. De lengte van elke spelronde wordt bepaald door de energie die je hebt, waardoor je je gamelevels kunt verhogen.

Naast Fury Game zijn er ook verschillende soorten Quests beschikbaar om punten te verzamelen, zoals Gaming Quests, Earn Quests, Trading Quests en Social Quests. Deze taken bieden je verschillende mogelijkheden om punten te verdienen en je inzet te vergroten.

Verzamel punten en draai aan de Cryptodrop Wheels om beloningen te winnen, waaronder tot wel 1 miljoen BFG. Door vrienden uit te nodigen en deel te nemen aan het Referral Programma, kun je nog meer winst behalen door beloningen te ontvangen voor de activiteit van je verwijzingen.

BetFury Cryptodrop is een van de grootste crypto-evenementen en biedt een combinatie van plezier en unieke manieren om echt geld te verdienen. Of je nu net begint met crypto of al ervaren bent, er is voor iedereen iets te vinden. Neem deel, verzamel punten en deel mee in de prijzenpot van maar liefst $20.000.000!

Disclaimer: Wij verstrekken geen financieel advies en delen enkel onze persoonlijke ervaringen en perspectief.

Scroll naar boven