bitcoinBTC/USD
$ 63,561.03 2.58%
ethereumETH/USD
$ 2,482.23 2.65%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.02%
bnbBNB/USD
$ 576.22 2.43%
solanaSOL/USD
$ 148.21 3.63%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.02%
xrpXRP/USD
$ 0.540828 1.83%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,480.87 2.62%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.113744 4.37%
the-open-networkTON/USD
$ 5.34 2.80%

Orbs lanceert Perpetual Hub voor Intent-Based oplossing voor On-Chain Futures met SYMMIO en IntentX

Image

Hey daar, crypto-liefhebbers! Het layer-drie liquiditeitsprotocol Orbs heeft zojuist de Perpetual Hub gelanceerd. Dit is een uitgebreide oplossing voor eeuwigdurende futures-handel op de blockchain. Wat onderscheidt deze oplossing van anderen op de markt is het gebruik van een op intentie gebaseerd model in plaats van een orderboek of virtueel liquiditeitsmechanisme. Dit zorgt ervoor dat handelaren het maximale uit on-chain perps kunnen halen.

In samenwerking met SYMMIO en IntentX maakt Perpetual Hub gebruik van geavanceerde layer-drie technologie van Orbs. Dit stelt handelaren in staat om eeuwigdurende futures op de blockchain te verhandelen met een uitvoering op het niveau van CeFi. Ran Hammer, vice-president van business development bij Orbs, benadrukt dat deze lancering echt een gamechanger is voor de blockchain-wereld.

Perpetual Hub biedt ondersteuning voor on-chain eeuwigdurende futures-handel en brengt voordelen met zich mee voor verschillende partijen, van handelaren tot market makers. De service bestaat uit drie belangrijke onderdelen: Hedger, Liquidator en Price Oracle.

Lees ook  Raadselachtige Shiba Inu Wal verplaatst zich plotseling 4,254,147,213,294 SHIB - Dit is waar de crypto naartoe gaat

Hedger fungeert als een market maker die liquiditeit biedt door orders van gebruikers te vervullen. Liquidator stelt gebruikers in staat om posities van handelaren te liquideren indien nodig. Price Oracle zorgt voor betrouwbare prijsinformatie, essentieel voor het handelen in perps. Deze componenten maken gebruik van het krachtige, gedecentraliseerde Orbs Network om gedecentraliseerde diensten voor de handel in eeuwigdurende futures mogelijk te maken.

De totale waarde vergrendeld (TVL) in on-chain derivaten bedraagt momenteel $3,4 miljard, slechts een fractie van de totale TVL van de DeFi-markt. Met Perpetual Hub bestaat er potentieel om de handel in eeuwigdurende futures op verschillende fronten te verbeteren, van prijsstelling tot orderuitvoering. Deze verbeteringen zullen bijdragen aan het vergroten van het vertrouwen in on-chain perps-markten en een veiligere handelservaring bieden.

*Disclaimer: Dit artikel bevat geen financieel advies en is slechts onze eigen persoonlijke kijk op het onderwerp.*

Scroll naar boven