bitcoinBTC/USD
$ 62,987.88 1.13%
ethereumETH/USD
$ 2,553.35 2.83%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.11%
bnbBNB/USD
$ 567.84 0.78%
solanaSOL/USD
$ 147.91 2.69%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.07%
xrpXRP/USD
$ 0.578992 2.44%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,551.20 2.78%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104631 2.32%
the-open-networkTON/USD
$ 5.58 3.28%

Sushi kondigt GoPlus-beveiligingspartnerschap aan om gebruikers te beschermen tegen Honeypot- en Scam-tokens

Image

Sushi heeft onlangs een partnership aangekondigd met GoPlus Security om de veiligheid van gebruikers te vergroten door gebruik te maken van de Token Security API. Deze samenwerking is gericht op het beschermen van Sushi-gebruikers tegen de risico’s van honeypots en scam tokens, waardoor de algehele veiligheid van het platform wordt versterkt.

Door de integratie van de API van GoPlus Security kan Sushi nu actief nieuwe tokens screenen en beoordelen op mogelijke risico’s. Dit vroegtijdige detectiesysteem helpt bij het opsporen van schadelijke tokens, zoals honeypots en scams, waardoor de veiligheid van transacties op het platform wordt verhoogd.

GoPlus Security staat bekend om zijn grondige beveiligingsanalyses van ERC20-tokens op verschillende netwerken en biedt de Token Security API aan die uitgebreide risicobeoordelingen en analyses van transactiebeveiliging uitvoert. Hierdoor kunnen potentiële bedreigingen snel worden geïdentificeerd en aangepakt.

Elk token dat op Sushi wordt vermeld, wordt uitgebreid gecontroleerd op beveiligingsmaatregelen, zoals gedetailleerde analyses, transactieverificatie en risicobeoordelingen, om ervoor te zorgen dat alleen veilige tokens worden verhandeld. Als een token als potentieel risicovol wordt beschouwd, worden gebruikers direct gewaarschuwd door middel van popupmeldingen, zodat ze veiligere investeringsbeslissingen kunnen nemen en mogelijke oplichting zoals rug pulls kunnen vermijden.

Lees ook  Ether stijgt voor het eerst in bijna twee jaar voorbij de $3,000-grens

De samenwerking tussen Sushi en GoPlus Security benadrukt de toewijding van Sushi aan het waarborgen van de veiligheid van zijn gebruikers. Door gebruik te maken van de geavanceerde technologieën van GoPlus Security, beschermt Sushi actief zijn gebruikers tegen de toenemende bedreigingen in de wereld van cryptocurrencies.

Sushi blijft zijn beveiligingsmaatregelen verbeteren, en de samenwerking met GoPlus Security is een van de vele initiatieven die worden genomen om een veilige handelsomgeving te behouden. Gebruikers kunnen uitkijken naar voortdurende verbeteringen en updates die gericht zijn op het versterken van hun veiligheid op het platform.

*Disclaimer: Dit artikel is geschreven vanuit een persoonlijk perspectief en geeft geen financieel advies.*

Scroll naar boven