bitcoinBTC/USD
$ 62,995.88 3.99%
ethereumETH/USD
$ 2,471.79 5.68%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 564.67 2.64%
solanaSOL/USD
$ 142.53 8.42%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.05%
xrpXRP/USD
$ 0.588076 1.32%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,470.70 5.66%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105068 2.67%
the-open-networkTON/USD
$ 5.69 1.27%

PrimeXBT democratiseert financiële markten met een totale vernieuwing en verbeterd productaanbod

Image

Als toonaangevende cryptocurrency-makelaar heeft PrimeXBT onlangs een complete vernieuwing van zijn merk, website en all-in-one platform gelanceerd. Dit maakt deel uit van hun missie om de financiële markten te democratiseren en beleggen voor iedereen toegankelijk te maken.

Met de nieuwe look en feel van PrimeXBT komen ook aanzienlijke upgrades van het productaanbod, waaronder lagere kosten voor meer dan 100 CFD-markten, verhoogde leverage op Crypto CFD’s en nieuwe fiat-betalingsopties. Dit alles met als doel om handelaren meer te bieden voor minder. Daarnaast kunnen handelaren nu populaire cryptocurrencies zoals BTC, ETH, USDT en USDC direct kopen. Deze vernieuwing wordt ondersteund door een campagne genaamd “We luisteren”, waar PrimeXBT onthult dat veel van de verbeteringen zijn geïnspireerd door feedback van klanten.

De upgrades van PrimeXBT omvatten ook aanzienlijke verbeteringen in gebruikerservaring op de website, webtrader en app. De vernieuwde website bevat nu een ‘Nieuws’ sectie, waardoor handelaren het laatste nieuws en inzichten uit de wereld van crypto en andere CFD-markten kunnen volgen. Bovendien heeft de makelaar een nieuw Partnerprogramma geïntroduceerd, waarbij Crypto-affiliates tot $2.500 kunnen verdienen in CPA per klant en Introducing Brokers (IB’s) tot 50% RevShare kunnen ontvangen.

Aleksandr Khvoinitskii, Head of Crypto Growth bij PrimeXBT, zei: “Onze visie bij PrimeXBT is altijd geweest om mensen gemakkelijke en directe toegang tot de markten te bieden, evenals educatie en tools die ze nodig hebben om te slagen, ongeacht hun ervaring. We willen de wereld eindelijk controle geven over hun financiën, en we geloven dat deze vernieuwing ons dichter bij het realiseren van die visie brengt.”

Lees ook  Oliekoning Pepe Memecoin behaalt $24 miljoen en bereidt zich voor op stijging van 19.000% vóór notering op KuCoin, terwijl SHIB, Bonk en DOGE achterblijven

De kernwaarden van het merk PrimeXBT, waaronder innovatie, klantgerichtheid, empowerment en transparantie, worden duidelijk weerspiegeld in de vernieuwde website. De toevoeging van nieuwe tools aan de webtrader en app van de makelaar getuigt van innovatie, terwijl de verbeterde gebruikerservaring handelaren van alle niveaus in staat stelt om de controle over hun financiën te nemen. Door de taal op de website en platforms zo duidelijk mogelijk te maken, toont PrimeXBT transparantie en helpt het vertrouwen op te bouwen bij gebruikers. Alle veranderingen en upgrades laten duidelijk zien dat klantgerichtheid bij PrimeXBT centraal staat.

Wil je meer weten over de producten en diensten van PrimeXBT?

**Disclaimer: De verstrekte informatie dient alleen ter referentie en vormt geen persoonlijk financieel advies. Financiële producten zijn risicovol en kunnen leiden tot aanzienlijk verlies. Virtuele activa zijn volatiel en onderhevig aan waardeveranderingen. Niet alle producten zijn geschikt voor alle beleggers. Zorg ervoor dat je begrijpt hoe deze producten werken en of je het risico kunt dragen om je geld te verliezen voordat je investeert. PrimeXBT neemt geen klanten aan uit beperkte rechtsgebieden zoals aangegeven op hun website.**

Contact

PrimeXBT
[email protected]

Scroll naar boven