bitcoinBTC/USD
$ 62,992.88 0.01%
ethereumETH/USD
$ 2,542.70 3.63%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.00%
bnbBNB/USD
$ 569.07 1.00%
solanaSOL/USD
$ 145.74 2.61%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.02%
xrpXRP/USD
$ 0.582975 0.22%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,541.52 3.62%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104735 0.29%
the-open-networkTON/USD
$ 5.50 2.64%

Mis de Notcoin-stijging? Richt je beter op L1-tokens!

Image

De cryptomarkt heeft de afgelopen weken behoorlijk wat onrust gekend. Bitcoin (BTC) daalde met 23%, maar heeft recentelijk weer terrein gewonnen. Zoals altijd is Bitcoin de trendsetter in de wereld van crypto; als Bitcoin beweegt, volgen vaak ook andere munten.

Een uitzondering hierop zijn nieuwe projecten. Neem bijvoorbeeld de lancering van Notcoin, een token die gebaseerd is op gamepunten verzameld in een Telegram-spel. Hoewel dit project veel hype had en door meer dan 5 miljoen mensen werd verwacht, volgde het toch een veelvoorkomend patroon voor nieuwe projecten: een snelle stijging gevolgd door een verkoopgolf. Dit soort bewegingen geven vaak marktmakers de kans om winst te maken. Na deze initiële fase volgt meestal een geleidelijke daling terwijl marktmakers hun posities versterken voordat de volgende beweging komt. We kunnen verwachten dat de prijs zal dalen tot ongeveer 0.0035, met waarschijnlijk frequente schommelingen.

Voor wie op zoek is naar een stabielere en langzaam groeiende portefeuille, zou ik aanraden om te kijken naar Layer 1 (L1) en Layer 2 (L2) tokens. Deze hebben het potentieel om de komende weken aanzienlijk te stijgen, mits Bitcoin op weg is naar nieuwe records.

Laten we eens kijken naar enkele tokens die momenteel consolideren op hun dieptepunt en nog moeten beginnen aan hun opwaartse beweging. We bekijken Arbitrum, Aptos, Sui en Vara. Deze projecten tonen allemaal steunniveaus en tekenen van herstel. Maar welke heeft het meeste potentieel?

Let op, dit is geen financieel advies. Ik geef gewoon mijn persoonlijke analyse op basis van de beschikbare grafieken.

Lees ook  Trump Bull Market Memecoin zal met 19.000% stijgen vóór de beursnoteringen, terwijl Shiba Inu en DOGE ondermaats presteren.

**Disclaimer: De informatie in dit artikel is gebaseerd op persoonlijke ervaring en is geen financieel advies. Handelen in cryptocurrencies brengt risico’s met zich mee. Doe altijd je eigen onderzoek en investeer alleen geld dat je kunt missen.**

Arbitrum

ARB daalde met 60,66% vanaf de laatste top voor de correctie. Het consolideert nu rond 0.8981 en als er geen herstel komt in de komende dagen, is een verdere daling tot 0.7705 waarschijnlijk.

Aptos

APT daalde met 62% tijdens de correctie en kan nog steeds dalen tot 7,3 met mogelijk een valse uitbraak. Een dalende trend is waarschijnlijk, met consolidatie rond 7,34 en mogelijk een uitbraak naar 6,78.

Sui

SUI daalde bijna 60% en consolideert rond 0,8856 met positieve signalen voor een stijging. Deze token is zeker het volgen waard.

Vara-netwerk

VARA is een van de sterkste tokens in vergelijking met zijn peers, met een daling van 51,26%. Het consolideert rond 0.07753 en we kunnen mogelijk een opwaartse beweging verwachten naar 0.099 in de nabije toekomst. Vara vertoont sterke impulsbewegingen en een stabiele neerwaartse trend.

Houd vooral VARA in de gaten vanwege het potentieel en het onderschatte karakter op de markt. Ook SUI lijkt veelbelovend met zijn stijgende mogelijkheden.

**Disclaimer: De informatie in dit artikel is gebaseerd op persoonlijke ervaring en is geen financieel advies. Handelen in cryptocurrencies brengt risico’s met zich mee. Doe altijd je eigen onderzoek en investeer alleen geld dat je kunt missen.**

Scroll naar boven