bitcoinBTC/USD
$ 62,598.77 3.32%
ethereumETH/USD
$ 2,445.68 1.65%
tetherUSDT/USD
$ 0.999898 0.03%
bnbBNB/USD
$ 577.49 2.71%
solanaSOL/USD
$ 145.58 3.39%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.02%
xrpXRP/USD
$ 0.53709 0.72%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,444.95 1.67%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.110103 2.61%
tronTRX/USD
$ 0.160089 1.05%

One Trading breidt het bereik van zijn institutionele handelsdiensten in Europa uit door integratie met Talos.

Image

16 mei 2024 – Londen, Verenigd Koninkrijk

Het bedrijf Talos, dat toonaangevende digitale activahandelstechnologie levert aan instellingen, en One Trading, een crypto-handelsplatform gevestigd en gereguleerd in de Europese Unie, hebben aangekondigd dat ze gaan samenwerken om de liquiditeitstoegang voor instellingen in Europa uit te breiden.

Door deze samenwerking sluit One Trading zich aan bij het netwerk van liquiditeitsverschaffers van Talos, waardoor de mogelijkheden voor gezamenlijke klanten die streven naar optimale uitvoering worden vergroot.

Gebruikers van Talos krijgen nu toegang tot het snelle handelsplatform van One Trading, met een match-engine tijd van slechts één microseconde.

Naast het vergroten van het bereik naar de institutionele klanten van Talos, zal One Trading ook het Talos-handelsplatform inzetten om zijn OTC (over-the-counter) handelsdesk te ondersteunen.

De bekroonde handelstechnologie van Talos zal One Trading helpen om efficiënt liquiditeit te verkrijgen en zo beter te kunnen voldoen aan de behoeften van hun klanten.

De samenwerking tussen de twee bedrijven benadrukt hoe het netwerk en platform van Talos partners kunnen helpen om hun bedrijfsvoering te verbeteren.

Daniel Packham, vice-president en hoofd operations EMEA, zei:

“We zijn enthousiast om One Trading te verwelkomen in het netwerk van liquiditeitsverschaffers van Talos.”
“Ze hebben een toonaangevende gereguleerde handelslocatie in Europa opgebouwd met geavanceerde technologie om een ongelooflijk snelle en veilige uitwisseling te creëren, waarbij ze voldoen aan de hoogste normen van beveiliging en transparantie die belangrijk zijn voor Talos en onze institutionele klanten.”
“Bovendien is One Trading, als klant van ons handelsplatform, een uitstekend voorbeeld van hoe een OTC-dealer Talos kan benutten om efficiënt liquiditeit te beheren.”

Joshua Barraclough, CEO van One Trading, reageerde op de integratie:

“Talos en One Trading delen het doel om de kloof tussen traditionele en crypto-activahandel te overbruggen. Daarom zijn we verheugd om te integreren met Talos als leverancier van liquiditeit en als verkoopzijde handelsklant – ze bieden ons dezelfde technologische kwaliteit die we aan onze eigen klanten willen bieden.”

Lees ook  Meer dan de helft van Japanse institutionele beleggers wil investeren in crypto: enquête van Nomura Arm.

Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en is slechts bedoeld voor informatieve doeleinden vanuit ons eigen perspectief.One Trading breidt zijn institutionele handelsdiensten in Europa uit door integratie met Talos

Het is altijd spannend als bedrijven hun diensten uitbreiden om hun klanten beter van dienst te zijn. In dit geval gaat het om One Trading, een toonaangevend Europees digitaal activahandelplatform. Ze hebben onlangs aangekondigd dat ze hun bereik in Europa zullen vergroten door samen te werken met Talos, een bedrijf dat SaaS-producten aanbiedt voor institutionele klanten.

Wat houdt deze integratie precies in? Nou, voor de klanten van One Trading betekent het dat ze via het platform van Talos toegang zullen hebben tot connectiviteitstools die hen kunnen helpen bij hun handelsactiviteiten. Dit kan de uitvoering van transacties verbeteren en het hele proces soepeler maken.

Het team achter One Trading heeft veel ervaring in de traditionele financiële sector en is vastbesloten om een geweldige handelservaring te bieden aan hun klanten. Met functies zoals ‘Instant Trade’, waarmee gebruikers een breed scala aan activaparen kunnen verhandelen zonder extra commissie, streven ze ernaar om handelaren van alle niveaus te bedienen.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat alle investeringen risico’s met zich meebrengen en dat vooraf behaalde resultaten geen garantie zijn voor toekomstig succes. Als je overweegt om te investeren, is het verstandig om advies in te winnen bij een financieel adviseur die jouw specifieke situatie kan beoordelen.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden en mag niet worden opgevat als juridisch, fiscaal, financieel of beleggingsadvies. Elke investeringsbeslissing die je neemt, is jouw eigen verantwoordelijkheid.

Scroll naar boven