bitcoinBTC/USD
$ 61,855.57 2.21%
ethereumETH/USD
$ 2,393.54 1.69%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.09%
bnbBNB/USD
$ 555.39 2.90%
solanaSOL/USD
$ 141.35 3.88%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.16%
xrpXRP/USD
$ 0.527087 1.10%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,390.78 1.60%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.109753 5.62%
tronTRX/USD
$ 0.157464 2.14%

Subsquid SQD-tokenlijsten op meerdere wereldwijde cryptobeurzen na financieringsaankondiging

Image

# Subsquid SQD-token wordt genoteerd op wereldwijde cryptobeurzen na financieringsaankondiging

In een recente aankondiging heeft Subsquid, een Web3-data-toegangslaag, bevestigd dat hun SQD-token op verschillende belangrijke crypto-uitwisselingen zal worden genoteerd. De inheemse Subsquid-token zal gelijktijdig worden genoteerd op Gate.io, Bybit, KuCoin, CoinList en MEXC Global op 17 mei 2024.

De handel in SQD begint om 8:00 UTC, met een lanceringsprijs van $0,094. Deze notering volgt op een succesvolle tokenverkoop op Coinlist, waarbij $6,3 miljoen werd opgehaald. Door SQD toe te voegen aan toonaangevende beurzen zal de liquiditeit en toegankelijkheid van de Subsquid-token worden vergroot.

SQD is een essentieel onderdeel van het Subsquid-ecosysteem en wordt gebruikt om node-operators te belonen en prikkels tussen infrastructuurproviders uit te lijnen. De token heeft ook toepassingen zoals node-curatie en het faciliteren van protocolgovernance.

Marcel Fohrmann, medeoprichter van Subsquid, verklaarde, “We zijn erg blij om te zien dat onze token live gaat op verschillende handelsplatforms. Met Subsquid Network kunnen enorme hoeveelheden on-chain data op een gedecentraliseerde en toestemmingsloze manier worden benaderd en bevraagd, waardoor een stap wordt gezet naar krachtige, volledig gedecentraliseerde Web3 dApps en analyses.”

Lees ook  Analisten voorspellen dat de Bitcoin hash rate na de halvering tot wel 20% zal dalen

De notering van SQD op wereldwijde beurzen zal Subsquids missie ondersteunen om het netwerk te decentraliseren en open te stellen voor een breed scala aan Web3-gebruikers. Dit zal SQD-houders in staat stellen om te profiteren van het Subsquid-protocol en deel te nemen aan de toestemmingsloze data-economie.

**Disclaimer: Dit artikel is geschreven vanuit eigen perspectief en geeft geen financieel advies.**

**Over Subsquid**
Subsquid Network is een gedecentraliseerde data-toegangslaag en datameer waar het Subsquid-ecosysteem omheen is gebouwd. Het biedt ontwikkelaars toestemmingsloze en kostenefficiënte toegang tot on-chain data van meer dan 100 chains en is geïntegreerd in een breed scala van web2- en web3-native ontwikkelaarstools.

**Website**
[Subsquid](https://www.subsquid.io)
**LinkedIn**
[Subsquid LinkedIn](https://www.linkedin.com/company/subsquid)
**Twitter**
[Subsquid Twitter](https://twitter.com/subsquid)
**Discord**
[Subsquid Discord](https://discord.com/invite/subsquid)

**Contactpersoon**
Marcel Fohrmann
E-mail: [email protected]

Scroll naar boven