bitcoinBTC/USD
$ 61,864.58 0.74%
ethereumETH/USD
$ 2,403.77 0.94%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.02%
bnbBNB/USD
$ 561.28 0.95%
solanaSOL/USD
$ 141.78 1.27%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.00%
xrpXRP/USD
$ 0.529598 0.93%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,403.26 0.93%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.108484 1.09%
tronTRX/USD
$ 0.153673 1.94%

OKX Ventures investeert in Blade of God X en introduceert ‘Play to Train’ AI-functie in op blockchain gebaseerde RPG.

Image

Hey gamers! Spannend nieuws in de wereld van blockchain-gaming – OKX Ventures heeft onlangs aangekondigd dat ze investeren in Blade of God X, een actie-rolspel ontwikkeld door Void Labs.

Dit nieuwe spel, nog in de vroege ontwikkelingsfase, introduceert een interessante functie genaamd “Play to Train”. Hiermee kunnen spelers de training van een AI-model beïnvloeden door simpelweg het spel te spelen.

OKX Ventures beschrijft dit concept als een mix van geavanceerde AI en blockchain-technologie, waardoor gamers direct invloed kunnen uitoefenen op hun AI-agenten terwijl ze spelen. Spannend toch?

Hoewel details over de werking van de AI-modellen nog vaag zijn, is Blade of God X al beschikbaar voor download op de Epic Game Store. Het spel, dat zich in het ‘Souls-like’ genre bevindt, belooft ingewikkelde actiesequenties voor de liefhebbers.

Let op, hoewel het spel zelf gratis is, kunnen betalingen of interacties met wallets nodig zijn voor de blockchain-elementen. Deze toepassingen werken met Immutable X en Ethereum Virtual Machine chains.

Als je meer wilt weten over de Web3 aspecten van het spel, kun je tools zoals MetaMask, GameStop, Venly, Coinbase Wallet, Magic Link of Immutable Passport gebruiken voor een aangepaste game-ervaring. Klinkt cool, toch?

Lees ook  Ethereum prijs geeft aan mogelijke correctie, koop bij een dip?

Disclaimer: Dit artikel reflecteert onze persoonlijke mening en biedt geen financieel advies.

De Blade of God-serie heeft al meer dan zes miljoen downloads verzameld en Blade of God X heeft zelfs $6 miljoen aan financiering opgehaald. Met investeerders als Delphi Ventures en BreederDAO belooft dit spel veel goeds.

Het partnerschap tussen OKX Ventures en Void Labs zal naar verwachting blijven innoveren en unieke game-ervaringen bieden aan spelers over de hele wereld. Spannende tijden voor de gaming community!

Per slot van rekening, Blade of God X biedt een mix van traditioneel gamen met opkomende technologieën zoals AI en blockchain, waardoor spelers niet alleen een rijke game-ervaring hebben, maar ook kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van AI via interactieve gameplay. Gaaf, toch?

Disclaimer: Dit artikel reflecteert onze persoonlijke mening en biedt geen financieel advies.

Scroll naar boven