bitcoinBTC/USD
$ 61,901.59 0.13%
ethereumETH/USD
$ 2,416.01 0.36%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 562.46 1.04%
solanaSOL/USD
$ 142.48 0.08%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.00%
xrpXRP/USD
$ 0.529275 0.22%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,415.16 0.32%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.10881 0.42%
tronTRX/USD
$ 0.153315 1.16%

Liminal Custody verkrijgt belangrijke ADGM FSP-licentie en bevestigt leiderschap in digitale activa-opslag.

Image

Goed nieuws uit Abu Dhabi vandaag! Liminal Custody, een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor digitale activa-bewaring en wallet-infrastructuur, heeft aangekondigd dat ze de Financial Services Permission (FSP) hebben verkregen van de Abu Dhabi Global Market (ADGM) Financial Services Regulatory Authority (FSRA). Dit is een belangrijke mijlpaal voor Liminal en bevestigt hun toewijding aan regelgevende naleving en innovatie in de groeiende markt van digitale activa.

Met deze licentie is Liminal nu een betrouwbare partner voor instellingen die veilige en conforme oplossingen zoeken voor het bewaren van hun digitale activa. Door te opereren als een gereguleerde bewaarder in het snelgroeiende financiƫle centrum van het Midden-Oosten, kan Liminal een breder scala aan klanten bedienen die op zoek zijn naar geavanceerde oplossingen voor digitale activa-bewaring.

*Disclaimer: Dit artikel bevat geen financieel advies en vertegenwoordigt enkel ons eigen perspectief.*

Mahin Gupta, oprichter van Liminal Custody, is verheugd met deze prestatie: “We zijn vereerd om de ADGM FSP-licentie te ontvangen. Dit toont aan dat ons team zich inzet voor het handhaven van de hoogste regelgevende normen. Vertrouwen opbouwen in de digitale activa-industrie, die snel evolueert, is essentieel voor onze missie. Deze licentie bevestigt onze toewijding aan naleving en zal ons verder stimuleren om toonaangevende bewaaroplossingen aan onze klanten te bieden, met behoud van de veiligheid en integriteit van hun digitale activa.”

Lees ook  Onbekende handelaar verdient $46 miljoen aan Pepe Memecoin te midden van hernieuwde hype rond GameStop.

De combinatie van naleving en innovatie is volgens Liminal cruciaal in de digitale activa-industrie. Door te voldoen aan strenge regelgeving zorgt Liminal voor de veiligheid van klantactiva, terwijl hun focus op innovatie hen in staat stelt cutting-edge oplossingen te ontwikkelen die inspelen op de behoeften van het digitale activa-landschap. Door zowel regelgevende naleving als technologische vooruitgang centraal te stellen, positioneert Liminal zich als een leider in de wereld van digitale activa-bewaring.

Scroll naar boven