bitcoinBTC/USD
$ 60,655.25 0.25%
ethereumETH/USD
$ 2,404.78 0.77%
tetherUSDT/USD
$ 0.999651 0.13%
bnbBNB/USD
$ 561.27 1.27%
solanaSOL/USD
$ 141.20 1.46%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.08%
xrpXRP/USD
$ 0.53782 2.35%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,403.52 0.69%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.107963 1.04%
tronTRX/USD
$ 0.159001 0.12%

Mark Cuban zegt dat Gary Gensler en de SEC proberen om crypto te vernietigen met onmogelijke registratieregels.

Image

**Mark Cuban: Gary Gensler en de SEC willen crypto vernietigen met onmogelijke registratieregels**

Als je dacht dat de crypto-industrie het al zwaar had, denk dan nog maar eens na. Mark Cuban, de bekende zakenmagnaat en Shark Tank-ster, beschuldigt Gary Gensler, de voorzitter van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), ervan de cryptowereld te willen verstikken met onrealistische regels.

In een verhitte post op X, een sociaal-mediaplatform, laat Cuban weten dat de SEC en Gensler een klimaat hebben gecreƫerd waarin het voor bedrijven praktisch onmogelijk is om aan hun eisen te voldoen.

“Gary Gensler en de SEC hebben het doelbewust moeilijk gemaakt om te voldoen aan registratieregels. In plaats van samen te werken om naleving te bevorderen, kiezen ze voor een aanpak die bedrijven verstikt. Als ik nu een investeringsmogelijkheid krijg met een token, zeg ik nee. Niet vanwege het bedrijf, maar vanwege de onhaalbaarheid van operationele conformiteit vanwege de SEC-regels.”

Lees ook  CEO van Robinhood zegt dat zijn bedrijf 16 keer met de U.S. SEC heeft gesproken 'in goed vertrouwen' voorafgaand aan Wells Notice over crypto-gerelateerde zaken

Volgens Cuban verlangt de crypto-industrie naar eenvoudige registratieprocessen die de rotzooi eruit filteren. Helaas heeft de SEC dit omgezet in een buitensporige last.

“Hij heeft een omgeving gecreĆ«erd die gemakkelijk te corrigeren zou zijn en die zowel de naleving zou verhogen als investeerders zou beschermen. Crypto-bedrijven willen gewoon de regels volgen en speculatief gedoe buiten de deur houden. In plaats daarvan maakt de SEC het zo kostbaar, tijdrovend en moeilijk om te voldoen, dat slechte tokens naast legitieme bedrijven staan, en investeerders geen idee hebben wat echt is en wat niet. Dit is het resultaat van Gary Gensler. Hij maakt het fatsoenlijke bedrijven praktisch onmogelijk om het juiste te doen.”

*Disclaimer: Dit artikel is geschreven vanuit ons persoonlijke perspectief en biedt geen financieel advies.*

Scroll naar boven