bitcoinBTC/USD
$ 63,616.04 2.02%
ethereumETH/USD
$ 2,552.98 5.18%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.04%
bnbBNB/USD
$ 570.70 2.56%
solanaSOL/USD
$ 151.29 9.16%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.05%
xrpXRP/USD
$ 0.587308 0.53%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,551.97 5.18%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.107038 2.59%
the-open-networkTON/USD
$ 5.76 0.42%

Ethereum Mede-Oprichter Joseph Lubin Bekritiseert SEC voor Belemmeren van Innovatie, Bedreiging voor Amerikaans Financieel Landschap.

Image

**Ethereum Mede-Oprichter Joseph Lubin Bekritiseert SEC voor Belemmeren van Innovatie**

Ethereum mede-oprichter Joseph Lubin heeft publiekelijk kritiek geuit op de United States Securities and Exchange Commission (SEC) en beschuldigt de toezichthouder ervan innovatie te verstikken en het Amerikaanse financiële landschap in gevaar te brengen.

Tijdens de FT Live’s Crypto and Digital Asset-top in Londen sprak Lubin over de rechtszaak van Consensys tegen de SEC na een aankondiging van de toezichthouder.

Hij uitte zijn zorgen over het optreden van de SEC en verklaarde: “De SEC lijkt Ether opnieuw te hebben geclassificeerd als een effect zonder dit kenbaar te maken aan iemand.”

Lubin, die CEO is van Consensys – het bedrijf achter de MetaMask wallet – benadrukte dat de handhavingsacties van de SEC zorgen voor angst, onzekerheid en twijfel binnen de cryptocurrency-industrie.

Lees ook  Robinhood onthult Android Crypto Wallet, waardoor miljoenen toegang krijgen tot Shiba Inu en andere cryptocurrencies

Hij denkt dat dit een poging is om de industrie te verlammen en mogelijk bedrijven te dwingen om naar het buitenland te verhuizen.

Lubin merkte op dat er een gebrek aan regelgevende duidelijkheid is en wees erop dat de Commodity Futures Trading Commission Ether eerder als een grondstof had geclassificeerd.

Hij beschouwt de juridische stappen van het bedrijf tegen de SEC als een manier om meer duidelijkheid te krijgen via de Amerikaanse rechtbanken.

Daarnaast besprak Lubin de aanstaande deadline voor de SEC om goedkeuring te geven voor Ether-spot exchange-traded funds (ETF’s), die hij ziet als een mogelijke reden achter de recente acties van de SEC tegen Ethereum.

Disclaimer: *Wij geven geen financieel advies en delen enkel informatie vanuit ons persoonlijk perspectief.*

Scroll naar boven