bitcoinBTC/USD
$ 63,480.01 1.85%
ethereumETH/USD
$ 2,544.66 4.58%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.06%
bnbBNB/USD
$ 571.67 2.74%
solanaSOL/USD
$ 151.11 8.87%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.07%
xrpXRP/USD
$ 0.587699 0.85%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,543.70 4.59%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.106855 2.37%
the-open-networkTON/USD
$ 5.75 0.47%

Notcoin (NOT) stijgt in populariteit terwijl grote crypto-beurzen zich voorbereiden op noteringen te midden van toenemende interesse.

Image

Notcoin (NOT), een play-to-earn game met een bijbehorende token die werkt binnen de Telegram-app, veroorzaakt op dit moment opschudding op het sociale mediaplatform X.

Deze stijgende populariteit komt op gang nu grote cryptocurrency-beurzen zich voorbereiden om de NOT-token te noteren.

ByBit, een cryptocurrency-beurs, heeft officieel aangekondigd dat Notcoin op zijn platform zal worden genoteerd op 9 mei, met directe beschikbaarheid voor stortingen. Het handelen in en opnemen van NOT zal respectievelijk beginnen op 16 mei en 17 mei.

Tegelijkertijd heeft de Binance-beurs NOT gelanceerd in zijn lanceringspool op 9 mei en is van plan om de spot trading van Notcoin te starten op 16 mei. De derde partij van Telegram, de Wallet, zal op 16 mei ook NOT opnemen in zijn aanbod.

Daarnaast heeft de OKX-beurs aangekondigd dat ze van plan zijn om Notcoin op te nemen in hun Jumpstart Mining-evenement op 13 mei.

De anticipatie rond NOT groeit sterk op sociale media, met meer dan 35.000 berichten getagd met “#Notcoin” op X op het moment van schrijven.

Notcoin werd geïntroduceerd in januari 2024 en presenteert zichzelf als een gratis play-to-earn game op Telegram. Gebruikers kunnen de NOT-token verdienen door de munticoontjes van het spel te gebruiken. De token, gebaseerd op de TON-blockchain, werd ontwikkeld door Sasha Plotvinov en zijn team, Open Builders, die ook het spel hebben gemaakt.

Lees ook  BeArt Visionary Club: Mechanisme en Waarde

Het spel werd snel een sensatie op Telegram, met miljoenen spelers die zich al aangetrokken voelden voordat de token beschikbaar was voor handel op beurzen zoals Binance.

Sasha Plotvinov verklaarde dat de token een unieke positie op de markt inneemt, en merkte op dat de gebruikersbasis van de app binnen enkele maanden na de lancering groeide tot ongeveer 30 miljoen.

Het officiële Notcoin Community-kanaal op Telegram heeft nu meer dan zes miljoen abonnees, en de Notcoin-bot meldt een spelertelling van 648.015 die voorheen geen enkele cryptocurrencies bezaten.

Wat betreft de toekomst van de token, heeft het Notcoin-team onzekerheid geuit over de prijs na notering, maar bevestigd dat de miningfase is voltooid.

Deze ontwikkelingen vinden plaats terwijl het TON-ecosysteem zelf steeds meer tractie krijgt. Één dag voor de notering op ByBit onthulde Pantera Capital dat hun investering in TON hun “grootste investering ooit” was, samen met een aanzienlijke prijsstijging in TONcoin.

*Disclaimer: Dit artikel biedt geen financieel advies en is puur informatief gebaseerd op ons eigen perspectief.*

Scroll naar boven