bitcoinBTC/USD
$ 61,984.61 0.28%
ethereumETH/USD
$ 2,417.55 0.82%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.09%
bnbBNB/USD
$ 564.77 2.28%
solanaSOL/USD
$ 143.21 0.69%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.06%
xrpXRP/USD
$ 0.531583 0.62%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,417.03 1.01%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.109651 1.62%
tronTRX/USD
$ 0.153402 1.24%

Ervaar de toekomst van Liquid Staking: lancering van het Kintsu Testnet exclusief op 13 mei

Image

Ja hoor, het is zover! Kintsu, een echte game changer in de wereld van DeFi, kondigt met trots de lancering van hun langverwachte Testnet aan op 13 mei. Dit exclusieve event nodigt een selecte groep mensen, waaronder de Kintsu OGs, uit om te pionieren in een nieuw tijdperk van liquid staking op de cutting-edge Aleph Zero blockchain.

Aleph Zero is een blockchain van het Layer-1 type, zonder beperkingen, die een Proof of Stake (PoS) consensusmechanisme combineert met een Directed Acyclic Graph (DAG) voor schaalbaarheid, veiligheid en efficiëntie. Met geavanceerde privacyfuncties zoals zero-knowledge proofs (ZK-SNARKs) en secure multi-party computation (sMPC) binnen de Liminal privacylaag.

Kintsu wil het DeFi-landschap transformeren met hun platform voor liquid staking van de volgende generatie, waarmee gebruikers hun activa kunnen staken en tegelijkertijd liquiditeit kunnen behouden. Door gebruik te maken van de top beveiliging van Aleph Zero en ongeëvenaarde transactiesnelheden, biedt Kintsu ongeëvenaarde flexibiliteit en efficiëntie in liquid staking.

Disclaimer: Let op, de informatie in dit artikel is geen financieel advies. Het is gebaseerd op onze eigen visie en mening.

Belangrijkste kenmerken van het Kintsu Testnet:
– Exclusieve Vroege Toegang: Speciaal geselecteerde deelnemers krijgen de kans om als eersten deel te nemen en feedback te geven om het platform te verbeteren.
– Naadloos Stakingproces: Gebruikers kunnen hun tokens eenvoudig staken en toewijzen aan zorgvuldig geselecteerde validatoren voor optimale beveiliging en efficiëntie.
– Innovatief Unstaking en Batching Proces: Unstaking-verzoeken worden gedurende 48 uur verzameld voordat ze worden gegroepeerd, gevolgd door een standaard ontbindingsperiode van 14 dagen. Deelnemers kunnen hun verzoeken annuleren totdat ze zijn gegroepeerd.
– Claimbare Gasprijzen: Na de ontbindingsperiode kunnen deelnemers gasprijzen claimen van de Liquid Staking Tokens (LSTs) die aanvankelijk als onderpand dienden.
– Uitgebreide Wallet Ondersteuning: Deelnemers kunnen wallets zoals Aleph Zero Signer, Nightly, Subwallet, Talisman en Polkadot{.js} gebruiken.

Lees ook  Solana Memecoin: Trump houdt van Elon (TRUMPELO) zal stijgen met meer dan 19.000% voor uitwisselingsvermeldingen

Kintsu x Hats Finance Audit Competitie:
Kintsu werkt samen met Hats Finance, een decentraal cybersecurity-netwerk, om een audit competitie te organiseren voor de contracten die op het Testnet worden ingezet. De competitie heeft een prijzenpot van $40.000 en moedigt ethische hackers en beveiligingsexperts aan om kwetsbaarheden te identificeren en te rapporteren. Zo worden de contracten van Kintsu grondig doorgelicht voor de mainnet lancering.

Deelname en Feedback:
Kintsu moedigt zijn gemeenschap actief aan om deel te nemen aan het Testnet, de innovatieve functies te verkennen en waardevolle feedback te geven. Deze feedback zal een cruciale rol spelen bij het verbeteren van de gebruikerservaring van het platform.

Sluit je aan bij de Kintsu Gemeenschap:
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en in contact komen met gelijkgestemden? Sluit je dan aan bij de Kintsu Discord-gemeenschap en volg hen op Twitter. De inzichten en feedback van de gemeenschap zijn essentieel voor de toekomst van DeFi.

Contact:
Directeur van Groei
Alexios Konstantinidis
Kintsu
[email protected]

Disclaimer: Dit artikel bevat geen financieel advies. Alle informatie is gebaseerd op onze eigen persoonlijke ervaring en mening.

Scroll naar boven