bitcoinBTC/USD
$ 63,282.96 0.32%
ethereumETH/USD
$ 2,550.38 3.31%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.07%
bnbBNB/USD
$ 569.64 0.48%
solanaSOL/USD
$ 147.71 2.85%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.05%
xrpXRP/USD
$ 0.588247 0.27%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,548.62 3.27%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105817 0.22%
the-open-networkTON/USD
$ 5.60 1.90%

Spectral Labs sluit zich aan bij Hugging Face’s ESP-programma om de On-Chain x Open-Source AI-community te bevorderen

Image

## Spectral Labs sluit zich aan bij Hugging Face’s ESP-programma

Spectral Labs is onlangs toegetreden tot het ESP-programma van Hugging Face om de On-Chain x Open-Source AI-community te bevorderen. Door samen te werken met experts op het gebied van diep leren van Hugging Face, is Spectral van plan om open-source modellen, datasets en toepassingen voor de on-chain agent economie te ontwikkelen.

Het partnerschap heeft Spectral geholpen bij het verbeteren van hun aanpak voor datasetvoorbereiding, training, routering en evaluatie. Regelmatige meetings met het team van Hugging Face hebben geleid tot onbevooroordeelde feedback en de mogelijkheid om strategieën indien nodig aan te passen.

Spectral vertrouwt op Hugging Face voor inferenties in productie, waardoor ze snel nieuwe modellen kunnen itereren en de productiekosten laag kunnen houden. In de toekomst is Spectral van plan om zijn werk open-source te blijven maken en door te gaan met het delen van on-chain datasets en modellen via Hugging Face.

Belangstellenden kunnen de trainingsdataset van Spectral bekijken voor de kredietscore-uitdaging en de voortgang ervan volgen. Het Syntax-project van Spectral biedt een toegankelijke on-chain agent economie, waarbij gebruikers agenten kunnen selecteren die zijn afgestemd op hun specifieke taken.

**Disclaimer: Wij bieden geen financieel advies, de bovenstaande informatie is slechts vanuit ons eigen perspectief.**Spectral: het verbinden van AI en blockchain voor de toekomst van Web 3.0

Lees ook  Het einde van Memecoins: Handelaar die bodem van 2022 in crypto raakte, keert zich tegen dogwifhat en Pepe - Dit is waarom.

Ben jij ook benieuwd naar de toekomst van kunstmatige intelligentie en blockchain-technologie? Dan moet je zeker eens kennismaken met Spectral, een bedrijf dat voorop loopt in het verbinden van deze twee technologieën om de ontwikkeling in Web 3.0 toegankelijker te maken.

Spectral heeft onlangs een lijst samengesteld van 20.004 unieke gebruikers van Hugging Face, gebaseerd op hun activiteit in het uploaden en downloaden van modellen en datasets. Door de agent-economie achter Syntax te pionieren, streeft Spectral ernaar om de creatie en implementatie van gedecentraliseerde applicaties te vereenvoudigen met behulp van autonome on-chain agenten.

Een interessant product van Spectral is Syntax, dat natuurlijke taal kan vertalen naar Solidity-code. Zo wordt het voor zowel beginners als experts makkelijker om te bouwen op de blockchain. Met een duidelijke focus op transparantie en gebruikersvoordeel, wil Spectral een toekomst creëren waarin iedereen kan meedoen aan de blockchain-revolutie.

Als je meer wilt weten over Spectral en hun visie voor de toekomst, kun je een kijkje nemen op hun website. Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen, volg Spectral dan op X en Discord.

Disclaimer: Deze tekst is geschreven vanuit eigen perspectief en geeft geen financieel advies.

Scroll naar boven