bitcoinBTC/USD
$ 63,792.09 2.77%
ethereumETH/USD
$ 2,562.96 5.91%
tetherUSDT/USD
$ 0.999991 0.09%
bnbBNB/USD
$ 575.71 3.01%
solanaSOL/USD
$ 151.35 9.17%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.999978 0.05%
xrpXRP/USD
$ 0.588987 0.93%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,561.97 5.92%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.106937 2.69%
the-open-networkTON/USD
$ 5.79 0.10%

Betreed het Wasteland – Overleef, Verover en Bloei in een Post-Apocalyptische Speeltuin met DECIMATED

Image

7 mei 2024 – Singapore, Singapore

Terwijl het digitale tijdperk van gaming aanbreekt, zijn de creatieve geesten achter DECIMATED enthousiast om hun innovatieve entree in de meedogenloze maar boeiende toekomst van online gaming te presenteren.

DECIMATED, een gloednieuwe online PvP- en PvE-game-ervaring in de derde persoon, nodigt spelers uit voor een ongekende reis door een uitgestrekt dystopisch landschap.

Met de vrijheid voor spelers om deze post-apocalyptische speeltuin te verkennen, opent DECIMATED een wereld waar spelers hun eigen lot kunnen bepalen als menselijke overlevenden die vechten voor hun bestaan of cyborgagenten die orde handhaven in een wereld waar natuur en technologie botsen temidden van chaos.

Een Nieuwe Wereld Wacht – Boeiende Gameplay en Ongelooflijke Avonturen

DECIMATED biedt een zorgvuldig ontworpen, meeslepende wereld die elke speler uitdaagt om zijn overlevingsinstincten op de proef te stellen bij elke stap die gezet wordt.

Spelers raken betrokken in een meedogenloze strijd om te overleven te midden van de apocalyptische naweeën, bevolkt door gemuteerde wezens, natuurrampen en concurrerende overlevenden.

Deze diepgaande verhaallijn wordt versterkt door spelers de mogelijkheid te bieden geavanceerde technologie te bemachtigen, verborgen schatten te ontdekken en de gevaren van een samenleving aan de rand van wedergeboorte te navigeren.

DECIMATED staat voor overleven, strategie en veerkracht, met een speeltuin vol eindeloze mogelijkheden.

Of het nu gaat om het herstellen van een gehavend voertuig of het bouwen van ondoordringbare basiskampen, tot het navigeren door de verraderlijke markten van deze nieuwe wereld, spelers kunnen het wetteloze land omarmen. Ze kunnen het opnemen tegen ontspoorde robots, monsterlijke bio-entiteiten en andere mutanten – terwijl ze allianties smeden of rivaliteiten aangaan met andere spelers om te midden van de chaos een schijn van beschaving te handhaven.

Gesteund door 46 Investeerders en een Groeiende Community

In december 2021 ontving DECIMATED een Epic Mega Grant en werd gesteund door 46 investeerders, na drie jaar als onafhankelijke start-up te zijn gefinancierd.

Ontwikkelaars Fracture Labs ontvingen aanbiedingen van $34 miljoen van 180 investeerders en accepteerden $3,5 miljoen van durfkapitalisten, waaronder Mechanism Capital, Spartan Capital, Polygon Ventures, Good Games Guild, Israel Blockchain Association, Dutch Crypto Investors en Metavest Capital, om er een paar te noemen.

Sindsdien is de DECIMATED-community gegroeid tot 60.000 volgers op Twitter en 23.000 leden in Discord – velen van hen nemen deel aan de gesloten alfatest.

Lees ook  RWA-tokenisatie klaar om 'de blockchain-economie te stimuleren', voorspelt Ripple CTO David Schwartz
Een Zoektocht naar Dominantie in de Woestenij – de DIO-token

Het economische aspect krijgt een revolutionaire wending in DECIMATED met de DIO-token, geïntegreerd in het spel via het Solana-netwerk, en met interoperabiliteit tussen alle geplande spellen van Fracture Labs.

Dit creëert een realtime digitale economie binnen DECIMATED, waarbij spelers worden beloond voor elke genomen beslissing en hun inspanningen binnen het spel zelf worden erkend.

Disclaimer: Dit artikel bevat geen financieel advies; alle standpunten zijn gebaseerd op persoonlijke interpretatie.

In de woeste wereld van DECIMATED heeft elke actie en vondst waarde in DIO, waardoor de gameplay nog boeiender wordt door economische principes toe te passen. Spelers kunnen op verschillende manieren verdienen, zoals het bergen van lading en verloren technologie, deelnemen aan legale of illegale handel en meer. Succes vereist slimheid, moed en strategisch inzicht in dit desolate landschap.

DECIMATED beloont de best presterende spelers met een leaderboardsysteem, of ze nou solo spelen of in gilden en clans.

Een spel voor de toekomst gesmeed tijdens Token2049 Dubai

DECIMATED heeft zijn sponsoring van Token2049 Dubai aangekondigd, waarbij het zijn toewijding aan innovatie, blockchaintechnologie en de opkomende digitale economie laat zien. Hiermee willen ze laten zien hoe gamen een belangrijke rol kan spelen in digitale economieën en spelers in staat kan stellen echte beloningen te verdienen via toernooien.

De community kijkt reikhalzend uit naar de lancering van DECIMATED in de Epic Games Store in mei 2024. De officiële release datum moet nog worden aangekondigd, maar de spanning stijgt naarmate fans uitkijken naar deze mijlpaal in de geschiedenis van online gaming.

Over DECIMATED

DECIMATED biedt een meeslepende online game-ervaring in een post-apocalyptische wereld met dynamische derde persoon PvP en PvE. De digitale economie en mogelijkheden voor verkenning, gevechten en allianties maken het spel uniek, waarbij elke beslissing het verschil kan betekenen tussen overleven en uitsterven.

Voor persvragen of meer informatie kun je de website bezoeken.

Contact

Stephen Arnold, CEO van Fracture Labs

Let op: Deze tekst geeft geen financieel advies en is louter informatief vanuit ons eigen perspectief.

Scroll naar boven