bitcoinBTC/USD
$ 63,372.98 2.08%
ethereumETH/USD
$ 2,469.58 2.76%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.14%
bnbBNB/USD
$ 565.96 0.90%
solanaSOL/USD
$ 143.58 4.08%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.02%
xrpXRP/USD
$ 0.585749 0.19%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,467.62 2.74%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.10509 0.90%
the-open-networkTON/USD
$ 5.73 0.93%

Polkadot-native Acala breidt uit naar Multichain Horizons via de Sinai-upgrade

Image

Acala Network heeft een spannende ontwikkeling aangekondigd met de introductie van de Sinai-upgrade, een belangrijke mijlpaal in hun Acala 2.0 initiatief. Deze upgrade is bedoeld om de mogelijkheden van multi-chain uit te breiden en een nieuwe standaard te zetten voor gedecentraliseerde financiën (DeFi) niet alleen op Polkadot, maar ook op andere blockchain-netwerken.

De focus van de Sinai-upgrade ligt op het verbeteren van de multi-chain integratie, waardoor gebruikers naadloos kunnen communiceren tussen verschillende blockchain-omgevingen. Acala maakt dit mogelijk met hun geavanceerde éénklik multi-chain cross-stack DeFi functie, die gebruikmaakt van innovatieve technologieën zoals XCM en Wormhole. Hierdoor kunnen gebruikers gemakkelijk deelnemen aan activiteiten zoals staking, liquiditeitsvoorziening en lenen op platforms zoals Polkadot, Ethereum, Solana en andere geselecteerde blockchain-netwerken.

Om de gemeenschap te versterken, introduceert Acala de open governance upgrade, waardoor gebruikers direct betrokken worden bij besluitvorming. Dit maakt het ecosysteem transparanter en inclusiever, met de mogelijkheid voor gebruikers om invloed uit te oefenen op belangrijke zaken zoals treasury management en DEX-noteringen.

Lees ook  Trump ontslaat Biden, Solana Memecoin maakt zich op om met 17.000% te stijgen vóór de eerste notering op de beurs, terwijl SHIB en Dogecoin worstelen

De Sinai-upgrade richt zich ook op het verbeteren van de beveiliging in het snelgroeiende multi-chain landschap met de lancering van Sentinel en asynchrone ondersteuning, waardoor de veiligheid en transactieverwerking worden versterkt.

Naast deze technologische ontwikkelingen voltooit de Sinai-upgrade het aSEED-pad, dat zorgt voor een stabiel proces voor het converteren en inlossen van aSEED tokens, met duidelijke inlosvoorwaarden om transparantie te waarborgen voor aSEED-houders.

De CEO van Acala, Bryan Chen, benadrukte de toewijding van het platform aan het verbeteren van het DeFi-ecosysteem en het leiden van de weg naar een meer verbonden blockchain-universum.

*Disclaimer: Dit artikel biedt geen financieel advies, maar deelt informatie vanuit ons perspectief.*

Scroll naar boven