bitcoinBTC/USD
$ 62,987.88 1.13%
ethereumETH/USD
$ 2,553.35 2.83%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.11%
bnbBNB/USD
$ 567.84 0.78%
solanaSOL/USD
$ 147.91 2.69%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.07%
xrpXRP/USD
$ 0.578992 2.44%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,551.20 2.78%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104631 2.32%
the-open-networkTON/USD
$ 5.58 3.28%

Crypto Exchange Coinbase voegt nieuwe Canadese stablecoin toe aan lijstopname strategie.

Image

Coinbase, de prestigieuze Amerikaanse crypto exchange, heeft aangekondigd dat ze binnenkort een stablecoin gekoppeld aan de Canadese dollar zullen toevoegen aan hun platform. Via hun social media platform X heeft Coinbase laten weten dat QCAD binnenkort verhandelbaar zal zijn, en heeft klanten op de hoogte gesteld van de aanstaande toevoeging van bepaalde activa aan hun lijst.

QCAD werd vorig jaar opnieuw gelanceerd door Stablecorp, een digitaal activabedrijf, met de belofte om reserves aan te houden die minstens gelijk zijn aan het totale bedrag aan QCAD in omloop op publieke blockchains. Deze stablecoin is bruikbaar op Ethereum (ETH), Stellar (XLM) en Algorand (ALGO) blockchains.

Alex McDougall, CEO van Stablecorp, zei vorig jaar: “We zijn enorm verheugd om dit activum op grote schaal terug te brengen naar de Canadese markt. Met de stabiliteit van het Canadese banksysteem en de wisselkoersen met de Amerikaanse dollar op meerjarige hoogtepunten, hebben we gezien dat de vraag naar QCAD stijgt en de on-chain valutavolumes met USDC toenemen. Nu, met een verhoogde regelgevende duidelijkheid van de Canadese Securities Administrators, is het perfecte moment aangebroken om Canadezen een transparante, efficiënte stablecoin te bieden.”

Lees ook  Spectral Labs sluit zich aan bij Hugging Face's ESP-programma om de On-Chain x Open-Source AI-community te bevorderen

Naast deze toevoeging heeft Coinbase ook aangekondigd dat ze support zullen bieden voor Neon EVM (NEON), gebaseerd op Solana (SOL). Neon EVM is een Ethereum Virtual Machine (EVM) waarmee ontwikkelaars decentrale applicaties (DApps) kunnen bouwen en uitrollen van EVM chains naar Solana. NEON fungeert als het nutstoken van het project voor gasvergoedingen en governance.

Op het moment van schrijven wordt NEON verhandeld tegen $1,14, wat een daling van 3,5% in de afgelopen 24 uur betekent.

*Let op: We bieden geen financieel advies, de informatie in dit artikel is slechts ons eigen perspectief.*

Scroll naar boven