bitcoinBTC/USD
$ 63,282.96 0.32%
ethereumETH/USD
$ 2,550.38 3.31%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.07%
bnbBNB/USD
$ 569.64 0.48%
solanaSOL/USD
$ 147.71 2.85%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.05%
xrpXRP/USD
$ 0.588247 0.27%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,548.62 3.27%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105817 0.22%
the-open-networkTON/USD
$ 5.60 1.90%

Verasity en Creo Engine bundelen krachten om videofunctionaliteit te introduceren in Creo Play

Image

Het blockchain-gebaseerde advertentietechnologiebedrijf Verasity heeft onlangs aangekondigd dat ze samen gaan werken met het populaire web3 gaming platform Creo Engine. Deze samenwerking houdt in dat VeraView’s videospeler functionaliteiten en in-game beloningen worden geïntegreerd in Creo Play’s uitgebreide assortiment aan gaming content en selectie van game titels.

Creo Engine maakt gebruik van blockchain technologie om web3 gaming systemen op te zetten. Eerder dit jaar heeft het platform al steun gekregen van prominente figuren in Indonesië, zoals de voorzitter van de Indonesische Raad van Volksadviseurs en de vicevoorzitter van de politieke partij Golkar.

Deze samenwerking opent ook nieuwe inkomstenstromen voor Creo Play door middel van zeer gerichte contextuele advertenties die geleverd worden door VeraView’s advertentieserver, die verbindingen heeft met grote advertentienetwerken zoals Google, Amazon Ads en Pubmatic. Tegelijkertijd zal Verasity profiteren van een grotere gebruikersbasis voor hun VeraView’s videospeler dankzij deze samenwerking.

RJ Mark, CEO en oprichter van Verasity, is enthousiast over de samenwerking en zegt: “Dit is slechts het begin van meerdere web3 gaming samenwerkingen die de adoptie van de VeraView’s videospeler in de blockchain ruimte zullen stimuleren. We zullen nu onze relaties in de web3 gaming industrie benutten om vergelijkbare kansen te verkennen in de nabije toekomst.”

Lees ook  Solana Memecoin Trump Loves Tesla (TRUMPTES) stijgt met 14.000% vóór beursnotering, terwijl Dogecoin en SHIB dalen

In de komende maanden zullen Verasity en Creo Engine samenwerken om een unieke videomogelijkheid te creëren voor hoogtepunten van Creo Play games en om de levensvatbaarheid van Watch & Earn mogelijkheden in Creo Play games te evalueren.

Deze samenwerking sluit perfect aan bij Verasity’s strategische focus op web3 gaming projecten, zoals te zien is in de lancering van VeraAds eind 2023 – een dienst die blockchain merken toegang biedt tot VeraView’s advertentiesuite – en hun deelname aan de Neo Tokyo community, opgericht door invloedrijke figuur Alex Becker, om baanbrekende merken in de crypto gaming wereld met elkaar te verbinden.

*Disclaimer: Deze post bevat geen financieel advies en reflecteert slechts ons eigen perspectief.*

Scroll naar boven