bitcoinBTC/USD
$ 63,141.92 0.56%
ethereumETH/USD
$ 2,563.47 1.25%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.18%
bnbBNB/USD
$ 581.86 2.42%
solanaSOL/USD
$ 147.55 0.36%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.19%
xrpXRP/USD
$ 0.586109 0.93%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,561.17 1.20%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.106881 1.76%
the-open-networkTON/USD
$ 5.60 0.56%

Klaar om te vechten scoort groot met Mike Tyson & Token-notering: Een krachtige zet voor de blockchain-toekomst van het boksen

Image

Het boksen en de wereld van blockchain slaan de handen ineen met een opwindende aankondiging van Ready To Fight (RTF), het langverwachte sociale netwerk mede opgericht door zwaargewicht kampioen Oleksandr Usyk. Het geweldige nieuws is dat bokslegende Mike Tyson zich officieel heeft aangesloten bij RTF als merkambassadeur, en de eigen token van het project, $RTF, staat op het punt om genoteerd te worden op vier grote cryptocurrency-beurzen.

**Let op: Dit is geen financieel advies, maar slechts onze persoonlijke kijk op de zaak.**

RTF is veel meer dan een gewoon sociaal project. Het is een dynamisch platform dat vechters, fans en professionals samenbrengt. De deelname van Tyson is niet slechts een publiciteitsstunt. Als een van de grootste boksers ooit zag Mike het potentieel in RTF om het leven van andere atleten te veranderen en de sport voor iedereen toegankelijk te maken.

Een nieuw tijdperk voor boksfans en atleten

RTF gaat verder dan de standaard functies van een sociaal platform. Het is een allesomvattend ecosysteem waar opkomende talenten kunnen connecten met coaches, promotors, sponsors en belangrijke figuren in de industrie om hun carrière naar nieuwe hoogten te tillen. Voor fans biedt het een unieke kans om te betrekken, delen en direct hun favoriete atleten te ondersteunen in een levendige community setting.

Maar wat RTF echt uniek maakt, is het innovatieve gebruik van blockchaintechnologie. Hierdoor zijn alle transacties binnen het ecosysteem – van het kopen van merchandise tot het ondersteunen van een geliefde vechter – transparant, veilig en moeiteloos.

**Let op: Dit is geen financieel advies, maar slechts onze persoonlijke kijk op de zaak.**

Lees ook  DOGAMÍ ($DOGA) stijgt met de aankondiging van notering op top CEX, terwijl $SHIB en $DOGE worstelen

De RTF Token: brandstof voor de toekomst van boksen

Centraal in de visie van RTF staat zijn eigen token, dat klaar staat om het economische landschap van de boksindustrie te herdefiniëren. De RTF-token is niet zomaar een cryptocurrency; het is de levensader van het ecosysteem en maakt een breed scala aan transacties en interacties binnen het platform mogelijk.

En nu, met de aanstaande notering op vier van ‘s werelds toonaangevende cryptocurrency-beurzen op 24 april, zal de RTF-token wereldwijde aandacht trekken. Dit markeert een belangrijke mijlpaal die de liquiditeit van de token zal vergroten, investeerders zal aantrekken en de RTF-gemeenschap exponentieel zal laten groeien.

Waarom is deze notering belangrijk: een game-changer voor investeerders en fans

De aankomende notering is niet alleen cruciaal voor RTF; het opent ook deuren voor investeerders en boksfans wereldwijd. Door de toegankelijkheid van de token te vergroten, legt het de basis voor versnelde groei en innovatie binnen het platform.

**Let op: Dit is geen financieel advies, maar slechts onze persoonlijke kijk op de zaak.**

Doe mee met de revolutie: word deel van de visionaire reis van RTF

Met zwaargewicht kampioen Alexander Usyk aan het roer en een ecosysteem dat gericht is op het versterken van alle belanghebbenden, staat Ready To Fight klaar om de boksindustrie te transformeren. Mis je kans niet om deel uit te maken van deze beweging! Bezoek vandaag nog de RTF-website om meer te ontdekken en lid te worden van een groeiende gemeenschap die streeft naar het vormgeven van de toekomst van het boksen. De bel heeft geluid – ben jij klaar om te vechten?

Scroll naar boven