bitcoinBTC/USD
$ 62,529.75 1.62%
ethereumETH/USD
$ 2,535.50 2.43%
tetherUSDT/USD
$ 0.999655 0.06%
bnbBNB/USD
$ 565.53 0.67%
solanaSOL/USD
$ 145.48 1.42%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.999876 0.01%
xrpXRP/USD
$ 0.579101 2.30%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,534.94 1.97%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104195 2.18%
the-open-networkTON/USD
$ 5.59 2.77%

Zijn Altcoins Klaar? Handelaar Waarschuwt voor ‘Eng’ Gedrag in Chainlink (LINK) en Anderen

Image

Een bekende crypto-analist trekt aan de alarmbel voor de altcoinmarkt nu projecten zoals Chainlink (LINK) een correctie ondergaan.

De anonieme analist Altcoin Sherpa deelt zijn bezorgdheid met zijn 214.900 volgers op het socialemediaplatform X en geeft aan dat de meeste altcoins mogelijk een periode van consolidatie tegemoet gaan.

“Het is zeer waarschijnlijk dat altcoins in de komende één tot vier maanden een correctie zullen laten zien. Er zullen zeker uitzonderingen zijn, maar ik denk dat de meerderheid wat tijd nodig heeft om af te koelen en te consolideren na zo’n sterke stijging.”

De analist wijst naar Chainlink, een platform dat gedecentraliseerde oracle-diensten levert voor slimme contracten, als voorbeeld voor andere altcoins. LINK is aan het corrigeren na een 4x winst na een lange periode van accumulatie, zoals de analist aangeeft.

“Het is beangstigend dat veel altcoins zelfs niet zo sterk gestegen zijn in de afgelopen maanden. Kijk bijvoorbeeld naar munten zoals LINK, die meer dan 500 dagen in accumulatie zijn geweest en slechts een winst van 3x-4x hebben behaald (afhankelijk van het instappunt), en nu sterk in waarde dalen.”

Op dit moment wordt LINK verhandeld voor $13,21, wat meer dan 1% lager is in de afgelopen 24 uur.

De analist gelooft dat in de komende maanden alleen bepaalde sectoren van de cryptomarkt goed zullen presteren, waaronder gevestigde projecten zoals Ethereum (ETH) en Solana (SOL).

Lees ook  Handelaar werpt nieuwe blik op Altcoin die dit jaar meer dan 1.000% is gestegen, en schetst toekomst voor Bitcoin

Hij voorspelt ook dat projecten op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), memecoins en nieuwere projecten zoals Ethena (ENA) en het cross-chain messaging protocol Wormhole (W) het goed zullen doen.

Op dit moment wordt ENA verhandeld op $0,9311 en staat W op $0,5697.

Mis geen nieuws – Abonneer je om rechtstreekse e-mailmeldingen in je inbox te ontvangen. Volg ons op Twitter, Facebook en Telegram. Surf The Daily Hodl Mix.

*Disclaimer: De meningen die worden geuit op The Daily Hodl vormen geen beleggingsadvies. Beleggers dienen hun eigen onderzoek te doen voordat ze risicovolle investeringen doen in Bitcoin, cryptocurrency of digitale activa. Wees je ervan bewust dat je eigen transacties op eigen risico zijn, en eventuele verliezen die je lijdt zijn jouw verantwoordelijkheid. The Daily Hodl beveelt het kopen of verkopen van cryptocurrencies of digitale activa niet aan, noch is The Daily Hodl een beleggingsadviseur. Houd er rekening mee dat The Daily Hodl deelneemt aan affiliate marketing.*

*Gegenereerde Afbeelding: Midjourney*

Het bericht Zijn Altcoins Klaar voor een Daling? Handelaar waarschuwt voor ‘Eng’ Gedrag in Chainlink (LINK) en Anderen verscheen eerst op The Daily Hodl.

Scroll naar boven