bitcoinBTC/USD
$ 63,480.01 1.85%
ethereumETH/USD
$ 2,544.66 4.58%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.06%
bnbBNB/USD
$ 571.67 2.74%
solanaSOL/USD
$ 151.11 8.87%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.07%
xrpXRP/USD
$ 0.587699 0.85%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,543.70 4.59%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.106855 2.37%
the-open-networkTON/USD
$ 5.75 0.47%

Over Stablecoins heen: USDT-Uitgever Tether kondigt nieuwe aparte bedrijfsdivisies aan

Image

De bekende stablecoin-uitgever Tether (USDT) heeft aangekondigd dat het zich uitbreidt en verder gaat dan alleen het aanbieden van door de dollar gedekte crypto-activa.

Tether voegt vier nieuwe divisies toe aan zijn bedrijfsmodel – data, financiën, energie en educatie – als onderdeel van hun streven om een inclusief, toekomstbestendig financieel en technologisch ecosysteem te creëren.

Tether Data zal zich concentreren op de ontwikkeling en investering in opkomende technologieën, zoals kunstmatige intelligentie (AI) en peer-to-peer platforms. Tether Power zal zich voor het eerst wagen in de wereld van crypto-mining, voornamelijk voor Bitcoin (BTC).

Daarnaast zal Tether Finance werken aan het opbouwen van financiële infrastructuur, waaronder een binnenkort te lanceren platform voor de tokenisatie van digitale activa. Tether Edu heeft als doel om de kennis over digitale activa wereldwijd te vergroten.

Lees ook  LTO Network stelt hun Layer-One Blockchain beschikbaar voor de strijd tegen vervalsingen

Volgens CEO van Tether, Paolo Ardoino, is het streven naar samenfloreren verweven in het DNA van het bedrijf. Ze hebben het traditionele financiële landschap verstoord met ‘s werelds eerste en meest vertrouwde stablecoin en zijn nu van plan om inclusieve infrastructuuroplossingen te creëren, waarbij traditionele systemen worden uitgedaagd.
Ardoino zegt: “Met deze evolutie voorbij onze traditionele stablecoin-aanbiedingen, zijn we klaar om cutting-edge technologieën te bouwen en te ondersteunen die de beperkingen van wat mogelijk is in deze wereld wegnemen.”

*Afbeelding: Shutterstock/cosmoman*
Het bericht Voorbij Stablecoins: USDT-Uitgever Tether kondigt nieuwe aparte bedrijfsdivisies aan verscheen eerst op The Daily Hodl.

*Disclaimer: Dit artikel bevat geen financieel advies en reflecteert slechts het persoonlijke perspectief van de schrijver.*

Scroll naar boven