bitcoinBTC/USD
$ 61,090.37 1.92%
ethereumETH/USD
$ 2,415.18 1.05%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.05%
bnbBNB/USD
$ 572.52 1.79%
solanaSOL/USD
$ 140.22 2.60%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.09%
xrpXRP/USD
$ 0.527303 0.63%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,413.92 1.06%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.108039 0.65%
tronTRX/USD
$ 0.160789 0.37%

Aangedreven door Qualcomm, Aethir onthult baanbrekend Aethir Edge-apparaat om de gedecentraliseerde edge computing toekomst te ontsluiten

Image

Op de Persconferentie in Dubai heeft Aethir Edge zijn debuut gemaakt als het toonaangevende edge computing apparaat, ontwikkeld in samenwerking met Qualcomm. Dit apparaat, gemaakt door Aethir, een vooraanstaande provider van gedecentraliseerde cloud computing-infrastructuur, stelt gebruikers in staat om 23% van hun eigen tokens van Aethir, $ATH genaamd, te delven. Aethir Edge combineert ongeëvenaarde edge computing capaciteit, gedecentraliseerde toegang en exclusieve beloningen, terwijl het gecentraliseerde barrières overwint.

De toekomst van gedecentraliseerde edge computing is aangebroken met de introductie van Aethir Edge, aangedreven door Qualcomm-technologie, tijdens de officiële persconferentie in Dubai. Als het eerste geautoriseerde mining-apparaat geïntegreerd met gedistribueerde cloudinfrastructuur, leidt Aethir Edge de evolutie naar gedecentraliseerde edge computing door elite GPU-prestaties, 23% van de eigen tokenvoorraad van Aethir $ATH en gelijke toegang allemaal in één apparaat te bieden.

Terwijl de sector van edge computing snel groeit tot een multi-triljoen dollar industrie, is de edge-capaciteit te lang beperkt gebleven tot gecentraliseerde datacenters. Aethir Edge doorbreekt deze barrières met een innovatieve architectuur die high-performance edge AI-apparaten verbindt in een gedistribueerd cloudnetwerk. Door lokale bronnen te bundelen, brengt Aethir Edge elite rekenkracht naar gebruikers overal ter wereld.

Rekenkracht heeft enorm potentieel als de motor van het digitale tijdperk. Aethir Edge benut deze kracht en tilt deze naar een hoger niveau, met ondersteuning van Aethir en Qualcomm. De visie van Aethir Edge is om fundamenteel te veranderen hoe gebruikers toegang hebben tot, bijdragen aan, en eigendom hebben van een toekomst waarin het volledige potentieel van edge AI-technologie collectief wordt ontketend buiten de beperkingen van gecentraliseerde netwerken. Aethir Edge vertegenwoordigt het begin van deze door gebruikers gedreven, gedecentraliseerde evolutie.

Lees ook  Trump rijdt Doge Solana Memecoin naar een rally van 17.000% vóór beursnoteringen, terwijl Shiba Inu en DOGE achterblijven.

Als het enige geïdentificeerde mining-product van Aethir, stelt Aethir Edge wereldwijd gebruikers in staat om exclusieve beloningen te ontvangen en inkomsten te genereren door het delen van reservebandbreedte, IP-adressen en rekenkracht. Met zijn geautoriseerde status reserveert Aethir Edge tot 23% van de totale eigen tokenvoorraad van $ATH voor mining.

*Disclaimer: Deze tekst bevat geen financieel advies en is gebaseerd op ons eigen perspectief.*Ben jij benieuwd naar een gedecentraliseerde infrastructuur die wordt beheerd door gebruikers en hoogwaardige rekenkracht toegankelijk maakt? Maak kennis met Aethir Edge! Dit innovatieve platform is bezig met het opbouwen van partnerschappen over de hele wereld, met onder andere crypto miningbedrijven en hardwareleveranciers. Als distributeur kun je het aanvraagformulier invullen om samen te werken en de toekomst van door gebruikers aangedreven computing vorm te geven.

Wil jij als een van de eersten de gedecentraliseerde edge computing kracht ontgrendelen? Bezoek dan de website van Aethir Edge op www.myedge.io en ontdek de mogelijkheden.

Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies, maar deelt informatie vanuit ons eigen perspectief.

Scroll naar boven