bitcoinBTC/USD
$ 62,995.88 3.99%
ethereumETH/USD
$ 2,471.79 5.68%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 564.67 2.64%
solanaSOL/USD
$ 142.53 8.42%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.05%
xrpXRP/USD
$ 0.588076 1.32%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,470.70 5.66%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105068 2.67%
the-open-networkTON/USD
$ 5.69 1.27%

Econoom Alex Krüger positief over ‘Snellere paarden’ zoals Worldcoin en vier andere altcoins, voorspelt Ethereum All-Time High.

Image

Econoom Alex Krüger is optimistisch over altcoins die hij beschrijft als ‘snellere paarden’, zoals Worldcoin en vier andere, terwijl hij voorspelt dat Ethereum nieuwe recordhoogtes zal bereiken.

Krüger, een bekende handelaar, deelt zijn voorspellingen met zijn 171.400 volgers op X, waarbij hij aangeeft dat hij gelooft dat Ethereum op basis van verschillende fundamentele redenen nieuwe recordhoogtes zal bereiken.

“Ik ben ervan overtuigd dat ETH nieuwe recordhoogtes zal bereiken. Ik ben positief over ETH. Ik gebruik ETH en vind het nuttig. Het is een redelijk onderpand en geweldig voor staking. Echter, de prestaties van ETH zijn momenteel onder het gemiddelde. Mensen die het niet voor staking gebruiken, hebben het moeilijk. De reden hiervoor is eenvoudig. De meeste gebruikers in de cryptowereld bezitten al een behoorlijke hoeveelheid ETH.

Ik praat hier al een tijdje over. Ethereum maximalisten zijn hier uiteraard niet blij mee. Maar wees geen maximalist, dat zal je alleen maar geld kosten. Als je te veel ETH in je portefeuille hebt, is het nu misschien tijd om tijdens marktdalingen je portfolio aan te passen, zoals ik eerder heb gesuggereerd [13 april]. De relatieve prestaties zijn van groot belang.”

Op dit moment wordt Ethereum verhandeld voor $3.163, wat meer dan 3% hoger is in de afgelopen 24 uur. De hoogste waarde ooit van Ethereum was ongeveer $4.900, behaald in november 2021.

Lees ook  Solana Altcoin schiet omhoog na onverwachte steun van crypto exchange Coinbase

Krüger voorspelt ook dat Bitcoin nog niet zijn hoogtepunt in de cyclus heeft bereikt, ondanks een kleine daling tijdens het weekend, die begon te midden van berichten over een aanval van Iran op Israël.

“Ik hoop dat je begrijpt hoe optimistisch deze BTC-grafiek eruitziet. Het enige dat veranderd is, is dat de markt nu veel gezonder is na een goede correctie. Mensen praten nu over hoe duidelijk de top destijds was, maar dat is onzin. Dat noemen we achteraf gezien. De markt was weliswaar heet, maar eigenlijk al behoorlijk heet sinds halverwege februari. Zelfs degenen die verkochten toen de markt heet werd, deden dit tegen een prijs van net iets boven de $50.000. Een markt kan langdurig heet blijven. Zorgen over oorlog hebben geleid tot deze correctie. Zonder de oorlog zou de correctie op een veel hoger punt zijn gekomen.”

Op dit moment wordt Bitcoin verhandeld voor $64.757, met een lichte stijging in de afgelopen 24 uur.

Krüger ziet de bredere correctie in de cryptomarkt als een kans om te investeren in ‘snellere paarden’, die het goed zouden kunnen doen zodra het optimisme zich herstelt. Hij benoemt daarbij Solana (SOL), Toncoin (TON), Worldcoin (WLD), Arweave (AR) en BIttensor (TAO).

*Disclaimer: Deze informatie is gebaseerd op eigen perspectief en geeft geen financieel advies.*

Scroll naar boven