bitcoinBTC/USD
$ 62,897.85 0.15%
ethereumETH/USD
$ 2,529.45 4.33%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 568.00 1.09%
solanaSOL/USD
$ 147.57 5.11%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.01%
xrpXRP/USD
$ 0.582548 0.75%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,526.67 4.12%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105103 0.57%
the-open-networkTON/USD
$ 5.64 1.54%

Permissionless Capital daagt Web 3.0 startups uit om deel te nemen aan haar competitie

Image

10 april 2024 – Tel Aviv, Israël

Permissionless Capital, een Web 3.0 platform voor startups, daagt Web 3.0 startups uit om deel te nemen aan het Permissionless Opportunities evenement.

Het programma biedt startende Web 3.0 bedrijven de kans om toegang te krijgen tot de middelen die ze nodig hebben om hun ideeën uit te werken en hun producten op de markt te brengen.

Permissionless Opportunities biedt beloftevolle Web 3.0 startups tools, financiering en connecties om succesvol te opereren in de blockchain-industrie en hun producten te lanceren.

Startups kunnen zich binnen 90 seconden aanmelden voor het Permissionless evenement, zonder kosten of pitchvereisten.

Het eerste Permissionless Opportunities evenement verwacht tientallen aanmeldingen te ontvangen, waarbij de besten worden uitgenodigd om deel te nemen aan het programma.

Met partnerschappen met bedrijven als Solana, Polygon, ImmutableX, Chainlink en anderen, creëert Permissionless Opportunities een dynamische omgeving voor Web 3.0 en blockchain startups om hun potentieel te benutten.

Het evenement presenteert zich als een gameshow met interactie van het publiek.

De winnaars worden bepaald door zowel experts als de gemeenschap.

Winnaars krijgen de kans om te pitchen voor meer dan 50 toonaangevende VC’s en samen te werken met ondersteunende ecosystemen voor verdere ontwikkeling.

Lees ook  Bitwise CIO Matt Hougan zegt dat de instroom in spot Bitcoin ETF's de komende jaren zal blijven - Hier is waarom

Andere voordelen zijn onder meer persoonlijk advies, credits, kortingen en media-aandacht om hun zichtbaarheid te vergroten.

Het programma richt zich op Web 3.0 startups in DeFi, infrastructuur, beveiliging, gaming en RWAs, met zowel B2B- als B2C-toepassingen.

Aanmeldingen voor Permissionless Opportunities zijn open van 10 april tot 1 mei 2024.

Het programma belooft een platform te bieden voor de volgende generatie Web 3.0 bedrijven en ondersteuning te bieden aan startende bedrijven voor succes.

**Disclaimer: Dit artikel bevat geen financieel advies en is louter informatief vanuit ons eigen perspectief.**

Lees meer over Permissionless Opportunities en hoe je kunt deelnemen.

Contactpersoon: Nir Naamani

*Dit is een gesponsord bericht en dient te worden gezien als promotioneel materiaal. De meningen die hier worden geuit zijn die van de auteur en vertegenwoordigen niet de mening van [jouw website/blognaam]. [Jouw website/blognaam] is geen partner van of eigendom van ICO’s, blockchain-startups of bedrijven die reclame maken op ons platform. Voor investeringen in ICO’s, blockchain startups of cryptocurrencies raden we aan om grondig onderzoek te doen. Investeringen brengen risico’s met zich mee en eventuele verliezen zijn uw eigen verantwoordelijkheid.*

Volg ons op Twitter, Facebook, en Telegram voor de laatste updates uit de industrie.

Scroll naar boven