bitcoinBTC/USD
$ 66,995.95 1.24%
ethereumETH/USD
$ 2,606.74 0.91%
tetherUSDT/USD
$ 0.9996 0.00%
bnbBNB/USD
$ 591.44 0.99%
solanaSOL/USD
$ 151.99 2.35%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.999767 0.04%
xrpXRP/USD
$ 0.55344 1.87%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,605.95 0.86%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.121558 3.71%
tronTRX/USD
$ 0.159788 0.19%

Nederlands: Het op AI gebaseerde auditbedrijf voor slimme contracten ‘Bunzz Audit’ is officieel gelanceerd.

Image

9 april 2024 – Singapore, Singapore

Goed nieuws voor blockchainprojecten: Bunzz Audit is nu officieel gelanceerd!

Ben jij een project met beperkte budgetten maar wil je toch je slimme contracten laten controleren? Of wil je een eerste controle laten uitvoeren tijdens de ontwikkelingsfase? Dan is Bunzz Audit iets voor jou! Dit op AI gebaseerde auditbedrijf biedt snelle, kosteneffectieve audits met waardevolle inzichten voor beveiligingsverbeteringen.

Uitdagingen in traditionele audits voor slimme contracten overwinnen

Blockchain-projecten die gebruikersactiva verhandelen on-chain lopen risico op aanvallen op hun slimme contracten. Traditionele auditfirma’s rekenen echter hoge kosten (van $10.000 tot $1.000.000) en hun waarmerk wordt vaak belangrijker geacht dan daadwerkelijke beveiligingsverbeteringen. Dit kan leiden tot vertragingen in productlanceringen en onstabiele rapporten.

Om deze problemen aan te pakken, heeft Bunzz Audit, een onderdeel van Bunzz, een op AI gebaseerde slimme contractauditservice gelanceerd. Door contracten vanuit meer dan 100 perspectieven te scannen met behulp van AI en een uitgebreide database, bieden ze een efficiënte oplossing.

De kracht van AI bij slimme contractaudits

Auditbedrijven vergelijken contracten van klanten met eerder geïdentificeerde kwetsbaarheidspatronen en sporen kwetsbaarheden op. Bunzz Audit maakt gebruik van AI en een uitgebreide database om kwetsbaarheden accuraat te identificeren vanuit verschillende perspectieven, wat voor mensen fysiek onmogelijk is. Deze innovatieve aanpak verbetert de dekking en nauwkeurigheid van de audits.

Door de combinatie van AI en menselijke expertise biedt Bunzz Audit een kosteneffectieve en snelle oplossing voor projecten die waarde hechten aan beveiliging.

*Disclaimer: Dit artikel is geschreven vanuit eigen perspectief en geeft geen financieel advies.*Bunzz Audit: Krijg 10% korting met deze promotiecode

Lees ook  Coinbase gebruikt kunstmatige intelligentie om website-uitval tijdens piekverkeer te voorkomen.

Als je op zoek bent naar een audit voor je project, overweeg dan een professionele audit door het Bunzz Audit-team. Klanten hebben de keuze uit twee soorten audits: een die alleen de code bekijkt en een uitgebreide audit die zowel de code als de projectspecifieke logica omvat.

Bunzz biedt momenteel een promotiecode aan waarmee je 10% korting krijgt. Met deze code zijn audits beschikbaar voor $1,791. Ongeacht de hoeveelheid broncode of het niveau van gevonden kwetsbaarheden, blijft de vergoeding constant, waardoor het hoogste rendement op investeringen in de branche mogelijk is. Probeer het eens en ontvang je promotiecode hier.

Bunzz is een toonaangevend bedrijf in Web 3.0 x LLM, dat de grootste DApps-ontwikkelingsinfrastructuur van Azië exploiteert. Ze ontwikkelen en bieden verschillende Web 3.0-infrastructuur en services aan met als doel ‘slimme contracten als een openbaar goed’ te realiseren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Trust Oyafemi, manager van de ontwikkelaarsrelaties bij Bunzz.

**Disclaimer:**
Dit bericht is gesponsord en moet worden beschouwd als promotioneel materiaal. Meningen en verklaringen hierin zijn die van de auteur en weerspiegelen niet de meningen van The Daily Hodl. The Daily Hodl is geen dochteronderneming van of eigendom van ICO’s, blockchain-startups of bedrijven die adverteren op ons platform. Investeerders moeten hun eigen due diligence doen voordat ze hoogrisico-investeringen doen in ICO’s, blockchain-startups of cryptocurrencies. Houd er rekening mee dat uw investeringen voor uw eigen risico zijn en eventuele verliezen die u zou kunnen lijden, zijn uw eigen verantwoordelijkheid.

Scroll naar boven