bitcoinBTC/USD
$ 62,897.85 0.15%
ethereumETH/USD
$ 2,529.45 4.33%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 568.00 1.09%
solanaSOL/USD
$ 147.57 5.11%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.01%
xrpXRP/USD
$ 0.582548 0.75%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,526.67 4.12%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105103 0.57%
the-open-networkTON/USD
$ 5.64 1.54%

Unified Liquiditeitsplatform Range Protocol Onthult Skate – de Eerste Universele Toepassingslaag die Apps Aandrijft om op Alle Ketens met één Status te Draaien.

Image

**Unified Liquiditeitsplatform Range Protocol Onthult Skate – de Eerste Universele Toepassingslaag die Apps Aandrijft om op Alle Ketens met één Status te Draaien**

Op 3 april 2024 – Singapore, Singapore

Range Protocol, een platform voor liquiditeitsvoorziening, heeft vandaag de introductie van Skate aangekondigd, de universele applicatielaag waarmee apps op duizenden ketens kunnen draaien met één staat.

Skate wordt gesteund door vooraanstaande namen in Web 3.0, waaronder EigenLayer, Polygon, Manta, Axelar, Pendle, A41 en Galxe, die samenwerken om Web 3.0 efficiënter te maken voor een modulaire toekomst door toepassingsfragmentatie op te lossen.

In de huidige omgeving waar applicaties snel geïmplementeerd, aangepast en onderhouden moeten worden over een groeiend aantal ketens, introduceert Skate het concept van een ‘universele toepassingsomvang’. Hier worden essentiële applicaties gezamenlijk ontwikkeld en onderhouden in een gedeelde pool die toegankelijk is voor alle ketens, ongeacht de onderliggende virtuele machine-omgeving.

Door Skate kunnen gebruikers en ontwikkelaars efficiënt en direct toegang krijgen tot duizenden ketens door te interageren met één toepassingsinstantie. Dit opent de weg naar de lancering van het mainnet binnen het jaar, met snellere finaliteit en universele toepassingsomvang.

Siddharth Lalwani, medeoprichter en CEO van Range Protocol, benadrukt de voordelen van Skate: “Dit zorgt ervoor dat de fundamentele behoeften van bouwers en gebruikers efficiënt worden vervuld, waardoor elke keten zich kan richten op het creëren van toegevoegde waarde en het leggen van de bouwstenen voor een modulaire toekomst.”

Door een enkele interface kunnen applicaties gelijktijdig op duizenden ketens en verschillende technologiestapels draaien, waardoor de behoefte aan duplicatie van implementaties wordt geëlimineerd.

Lees ook  DOJ veroordeelt twee Amerikaanse burgers voor multi-miljoen-dollar crypto-effectenfraudeplan

Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en reflecteert enkel onze eigen persoonlijke mening.Hey allemaal,

Vandaag wil ik het hebben over Skate en Range Protocol, twee opkomende spelers in de wereld van Web 3.0 en DeFi. Skate is een universele applicatielaag die apps in staat stelt om op duizenden ketens te draaien met één staat, en het wordt ondersteund door investeringen van grote namen zoals EigenLayer, Polygon, Manta en meer.

Range Protocol, aan de andere kant, is een verenigd platform voor liquiditeitsvoorziening dat belangrijke DeFi-activaklassen bestrijkt. Het wordt geleid door een ervaren team van financiële ingenieurs en Web 3.0-ontwikkelaars met achtergronden bij toonaangevende bedrijven zoals Altonomy en Citigroup.

De lancering van Skate volgt op een succesvolle seedronde van $3,8 miljoen vorig jaar, en het belooft spannende testcampagnes voor de communityleden in de komende maanden.

Ik raad je aan om Skate en Range Protocol op Twitter te volgen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Als je meer wilt weten, bezoek dan hun website en volg ze op social media.

Disclaimer: Dit artikel bevat promotioneel materiaal en de meningen die hier worden geuit, zijn die van de auteur. Wij geven geen financieel advies. Doe altijd je eigen onderzoek voordat je investeert.

Tot de volgende keer! Volg ons op Twitter, Facebook en Telegram voor meer branche nieuws.

Scroll naar boven