bitcoinBTC/USD
$ 67,085.97 0.74%
ethereumETH/USD
$ 2,604.89 0.42%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 590.06 1.92%
solanaSOL/USD
$ 150.13 2.51%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.03%
xrpXRP/USD
$ 0.54718 0.49%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,603.03 0.44%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.130432 3.10%
tronTRX/USD
$ 0.159897 0.06%

BSX – De Eerste CLOB Perpetual Exchange Die Lanceert op Basis Laag-Twee Blockchain

Image

BSX, met steun van het Base Ecosystem Fund, staat op het punt om ‘s werelds toonaangevende high-performance DEX (gedecentraliseerde exchange) te worden, met een verbeterde DeFi-handelservaring die de voordelen van CEXs (gecentraliseerde exchanges) combineert met de self-custody functies van DEXs. De handel op het Base laag-twee mainnet alpha begint op 1 april 2024.

Achter BSX staan opmerkelijke investeerders, waaronder Base Ecosystem Fund, Bankless Ventures, CMS Holdings, No Limit Holdings, Saison Capital, Kyros Ventures en WW Ventures, onder anderen.

BSX wordt ook geadviseerd door Arthur Hayes, de oprichter en CIO van Maelstrom en medeoprichter van BitMEX.

Het doel van BSX is om de ultieme DeFi-handelservaring te bieden door de liquiditeit, premium UX en gebruikersvriendelijke functies van CEXs te combineren met de prijsstelling en self-custody functies van DEXs.

Met behulp van het Base netwerk, biedt BSX bliksemsnelle transacties en lage handelskosten, terwijl transparantie en nauwkeurigheid worden gegarandeerd via on-chain settlements.

BSX vereenvoudigt de interface en flow voor retailtraders, waardoor ze gemakkelijk hun bestaande wallets kunnen verbinden, met één klik op trading kunnen inschakelen en veilig transacties on-chain kunnen uitvoeren.

BSX-gebruikers hebben toegang tot een breed scala aan cryptoproducten, zoals perpetuals, spot en meer – allemaal op één plek.

Belangrijkste productaanbiedingen zijn onder andere:
– Handelen met lage gas: de transactiekosten van Base zijn minimaal en geoptimaliseerd, waardoor nagenoeg gasvrije settlements mogelijk zijn, wat resulteert in totale handelskosten vergelijkbaar met die van CEXs.
– Ongeëvenaarde prestaties: de high-performance handelsengine van BSX biedt extreem lage latentie en directe, gegarandeerde uitvoering, samen met een functie voor directe handel met één klik voor een ervaring vergelijkbaar met – zo niet beter dan – CEX trading.
– Self-custody en transparantie: door alle transacties on-chain af te wikkelen, behoudt u volledige controle over uw fondsen zonder verborgen tegenpartijrisico’s. Uw sleutels, uw munten.
– API-integraties: de ‘gedelegeerde sleutels’-functie van BSX vereenvoudigt het gebruik van externe handelsterminals zonder uw privésleutels bloot te stellen of het bezit van uw fondsen op te geven.

Lees ook  Hier zijn vijf 'contrarian' voorspellingen voor 2024, inclusief een over AI Altcoins: Crypto-analist

BSX startte zijn private testnet in november 2023, verwelkomde early adopters van een wachtlijst van 80.000 leden en zijn publieke testnet in januari 2024 omvatte 5.000 handelaren, bijdragend aan een totaal handelsvolume van $5 miljard gedurende die periode.

BSX is klaar om de concurrentie aan te gaan met toonaangevende CEXs zoals Binance en OKX, met cryptoperpetuals die vanaf april 2024 verhandeld zullen worden, gevolgd door andere producten later dit jaar.

Bezoek de website om te handelen en deel te nemen aan het aankomende spannende beloningsprogramma voor nieuwe handelaren en/of ga naar de volgende link.

*Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en is puur informatief vanuit ons eigen perspectief.*

Scroll naar boven