bitcoinBTC/USD
$ 62,987.88 1.13%
ethereumETH/USD
$ 2,553.35 2.83%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.11%
bnbBNB/USD
$ 567.84 0.78%
solanaSOL/USD
$ 147.91 2.69%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.07%
xrpXRP/USD
$ 0.578992 2.44%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,551.20 2.78%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104631 2.32%
the-open-networkTON/USD
$ 5.58 3.28%

Handel in BetFury-futures met een maximale hefboom van x1000 en de FuryWaves-handelstool

Image

BetFury heeft onlangs weer een interessante update uitgebracht voor zijn crypto-platform. Het introduceert nu Futures met een hefboom tot x1000, waardoor handelaren de mogelijkheid hebben om top crypto te verdienen tegen lage kosten en zelfs handelskortingen te krijgen. Daarnaast heeft BetFury FuryWaves geïntroduceerd, een gokspel gebaseerd op Futures, waarmee je verdiensten kunt combineren met plezier. Benieuwd hoe je echte crypto kunt verdienen door prijsbewegingen te voorspellen? Lees verder!

*Disclaimer: Let op dat wij geen financieel advies geven en deze informatie slechts vanuit ons persoonlijk perspectief wordt verstrekt.*

Probeer BetFury Futures met x1000 multiplier

Wat maakt Futures op BetFury uniek?

– Handel met x1000 multiplier: hoge hefbomen vermenigvuldigen crypto tot wel duizend keer.
– Lagere commissies: minimale kosten voor vergoedingen beïnvloeden de maximalisatie van inkomsten.
– Tot 60% korting op vergoedingen voor BFG-houders: het hebben van native BetFury-tokens stelt je in staat om te besparen op commissiekosten tijdens het handelen in Futures.
– Snelle stortingsboost: gebruikers kunnen lage bedragen storten en verhoogde bedragen opnemen door het hoogste x1000 multiplier en de juiste handelsstrategie te kiezen.
– Creëer je eigen Futures-strategie: het volgen van een persoonlijke visie en techniek kan de winst maximaliseren en risico’s minimaliseren.

Hoe werken BetFury Futures?

Succesvol handelen vereist niet alleen kennis, maar ook de juiste tools en aanpak. BetFury biedt vier valuta’s voor handel: BTC, ETH, BNB en XRP. De prijs van deze valuta’s wordt gevormd door externe uitwisselingsbronnen en wordt elke 500 milliseconden in realtime bijgewerkt door de platformalgoritmen. Om een Futures-positie te openen, geef je de valuta, inzet, multiplier, type commissie en prijsrichting (omhoog of omlaag) op. Je kunt kiezen tussen een Flat of PnL commissie, die vrij laag zijn en geschikt zijn voor verschillende situaties. Je wint als je de wisselkoers correct voorspelt. Liquidatie en het sluiten van een positie vinden plaats wanneer je prijsbewegingen verkeerd voorspelt.

Waarom is FuryWaves een nieuwe kijk op handelen?

Om de handelstools voor Futures uit te breiden, heeft BetFury FuryWaves uitgebracht, een speciaal spel met handelselementen. Het belangrijkste verschil met standaard Futures is de prijsvorming. In plaats van voortdurend bijgewerkte uitwisselingsprijzen te gebruiken, maakt FuryWaves gebruik van willekeurigheid met het SHA-256 algoritme. Elke volgende prijsbeweging verschuift met een willekeurige waarde in een willekeurige richting, wat de eerlijkheid van het spel waarborgt via een sessiehash.

Wat zijn de belangrijkste aspecten bij het spelen van FuryWaves?

– Elke handelssessie duurt 24 uur en heeft maximaal 172.800 tikken.
– Een tik gebeurt elke 500 milliseconden.
– Nieuwe handelssessies beginnen bij een initiële prijs van $1.000.
– Aan het einde van elke sessie worden alle open posities gesloten met de huidige PNL.
– FuryWaves stelt je in staat om weddenschappen te plaatsen in USDT en USDC.

Lees ook  Nieuwe Solana Memecoin Trump ontslaat Biden (TRUMPBID) zal met 17.000% stijgen vóór de eerste notering op een CEX, terwijl SHIB en DOGE achterblijven

FuryWaves biedt een boeiend gokspel met unieke functies, dat de verscheidenheid aan spellen op BetFury aanvult door handelservaring te combineren met entertainment. Wellicht wordt dit systeem met willekeurig gegenereerde prijsbewegingen populairder en zal het veel gamers helpen om crypto-tools zoals Futures onder de knie te krijgen.

Conclusie

Futures op BetFury bieden een lucratieve mogelijkheid die gokdynamiek combineert met handelsnauwkeurigheid. Het is ideaal voor ervaren handelaren die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. BetFury toont met trots Futures met echte cryptobeloningen, gebruiksvriendelijkheid en een aanvullend handelsgereedschap in de vorm van het spel FuryWaves. Deze innovatieve producten veranderen het landschap van online trading en gaming op fascinerende wijze.

*Disclaimer: De informatie in dit artikel is enkel bedoeld ter educatie en reflecteert ons persoonlijk perspectief. Wij zijn geen financieel adviseurs.*Ontdek een nieuwe manier om je inkomsten te verrijken in de wereld van crypto met BetFury! Dit platform brengt een frisse wind in de industrie en biedt handelaren een spannende ervaring die hen zal helpen hun crypto-avontuur naar een hoger niveau te tillen.

BetFury is een gevestigd ecosysteem dat zich richt op crypto-verdiensten, iGaming en sportweddenschappen. Met een wereldwijde gemeenschap van meer dan 2 miljoen gebruikers en meer dan vier jaar ervaring, is BetFury een betrouwbare plek om aan de slag te gaan.

Op BetFury zijn er verschillende crypto-inzetopties beschikbaar, waaronder BTC, ETH, USDT en BNB. Het platform biedt Crypto Staking met aantrekkelijke rendementen tot wel 130% APR en flexibele voorwaarden.

Als je je aanmeldt op BetFury, kun je profiteren van een welkomstpakket met stortingsbonussen tot $10.500 en 275 gratis spins. Voor degenen die graag in teamverband werken, is er een doorverwijsprogramma waarbij zowel de verwijzer als de doorverwezen persoon beloningen kunnen verdienen. De verwijzer ontvangt een bonus van $1.500 en een commissie van 30% voor de activiteit van zijn verwijzing.

Of je nu liever de website van BetFury gebruikt of de Telegram Bot voor snellere toegang en verhoogde beloningen, dit platform biedt een scala aan mogelijkheden om je crypto-avontuur te starten.

_Disclaimer: Dit artikel is geschreven vanuit ons eigen perspectief en bevat geen financieel advies._

Scroll naar boven