bitcoinBTC/USD
$ 62,043.62 0.25%
ethereumETH/USD
$ 2,418.04 0.12%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.02%
bnbBNB/USD
$ 563.59 1.39%
solanaSOL/USD
$ 142.84 0.08%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.03%
xrpXRP/USD
$ 0.532436 0.32%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,416.64 0.17%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.109686 0.31%
tronTRX/USD
$ 0.153675 1.90%

Handel in BetFury-futures met een maximale hefboom van x1000 en de FuryWaves-handelstool

Image

BetFury heeft onlangs een interessante ontwikkeling doorgemaakt in haar cryptosysteem. Het platform heeft nu Futures geïntroduceerd met een hefboom tot x1000. Dit betekent dat handelaren met lage kosten topcrypto kunnen verdienen en zelfs handelskortingen kunnen ontvangen. Daarnaast heeft BetFury FuryWaves geïntroduceerd, een gokspel gebaseerd op Futures dat draait om het voorspellen van prijsbewegingen en waarbij plezier en verdiensten hand in hand gaan.

*Disclaimer: De onderstaande tekst is vanuit ons eigen perspectief geschreven en mag niet gezien worden als financieel advies.*

Probeer BetFury Futures met x1000 vermenigvuldiger

Wat maakt Futures op BetFury uniek?

– Hefboom tot x1000: door de hoge hefboom kunnen handelaren hun crypto tot wel duizend keer vermenigvuldigen.
– Lagere commissies: minimale kosten zorgen ervoor dat handelaren hun inkomsten kunnen maximaliseren.
– Tot 60% korting voor BFG-houders: bezitters van BetFury-tokens kunnen profiteren van korting op commissies bij het handelen in Futures.
– Snelle stortingsboost: gebruikers kunnen kleine bedragen storten en met de juiste handelsstrategie en de hoogste x1000-hefboom grotere bedragen verdienen.
– Creëer je eigen Futures-strategie: door je eigen visie en techniek te volgen, kun je winsten maximaliseren en risico’s minimaliseren.

Hoe werken BetFury Futures?

Succesvol handelen vereist niet alleen kennis, maar ook de juiste tools en aanpak. BetFury biedt handel in vier valuta’s aan: BTC, ETH, BNB en XRP. De prijzen worden bepaald door externe beursbronnen en worden elke 500 milliseconden in realtime bijgewerkt door de platformalgoritmen. Om een Futures-positie te openen, kies je de valuta, inzet, hefboom, commissietype en prijsrichting (omhoog of omlaag). Je kunt kiezen voor verschillende commissietypen, afhankelijk van de situatie. Als je de wisselkoers correct voorspelt, zul je winst maken.

Lees ook  Bitcoin ETF's: Game-changing Catalysts of Marktrealiteiten?

Waarom FuryWaves een vernieuwende kijk op handelen is?

Als uitbreiding op de Futures-handelshulpmiddelen heeft BetFury FuryWaves geïntroduceerd. Dit unieke spel combineert handelselementen met een willekeurig prijsvormingsmechanisme, in plaats van de gebruikelijke uitwisselingsprijzen. Hierdoor ontstaat een eerlijke en vermakelijke manier om te handelen.

*Disclaimer: De informatie in dit artikel is slechts vanuit ons eigen perspectief geschreven en moet niet gezien worden als financieel advies.*Cryptoverdiensten zijn hot en BetFury brengt een frisse wind in het industriële landschap voor handelaren die hun ervaring en winsten in cryptocurrency willen vergroten. Duik in dit nieuwe tijdperk van handelsopwinding met BetFury en ontdek een wereld vol mogelijkheden!

BetFury is een gevestigd ecosysteem met crypto-verdienfuncties, iGaming en sportweddenschappen met een wereldwijde community van meer dan 2 miljoen gebruikers die al meer dan vier jaar van het platform genieten.

Op BetFury zijn er tal van crypto-inzetmogelijkheden beschikbaar voor gebruikers die op zoek zijn naar competitieve beloningen en top tokens om geld te verdienen, zoals BTC, ETH, USDT en BNB. Met Crypto Staking kunnen gebruikers genieten van rentepercentages tot wel 130% APR en flexibele voorwaarden.

Als je je aanmeldt bij BetFury, ontvang je een welkomstpakket met wel $10.500 aan stortingsbonussen en 275 gratis spins. Voor degenen die liever samen beloningen verdienen, is er een Referral Programma waarbij de verwijzer een bonus van $1.500 ontvangt en een commissie van 30% voor de activiteit van hun verwijzing, met kans op beloning.

Alle geweldige cryptofuncties van BetFury zijn beschikbaar op hun website of via de Telegram Bot voor snelle toegang en verhoogde beloningen.

_Disclaimer: Dit artikel is geen financieel advies. Alle informatie wordt gedeeld vanuit ons eigen perspectief._

Scroll naar boven