bitcoinBTC/USD
$ 62,987.88 1.13%
ethereumETH/USD
$ 2,553.35 2.83%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.11%
bnbBNB/USD
$ 567.84 0.78%
solanaSOL/USD
$ 147.91 2.69%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.07%
xrpXRP/USD
$ 0.578992 2.44%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,551.20 2.78%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104631 2.32%
the-open-networkTON/USD
$ 5.58 3.28%

Summer.fi lanceert ondersteuning voor Steakhouse Metamorpho Vaults.

Image

25 maart 2024


Leidend DeFi-platform Summer.fi heeft aangekondigd dat zij nu ondersteuning bieden voor Steakhouse Metamorpho Vaults, waardoor gebruikers toegang krijgen tot opbrengsten voor hun crypto-activa.

MetaMorpho is een toestemmingsloos risicocuratiesysteem dat is gebouwd bovenop Morpho Blue, een nieuw en betrouwbaar uitleenprotocol dat in januari 2024 is geïntegreerd door Summer.fi.

Gecureerde on-chain kansen met een dubbele motor

Metamorpho Vaults worden gecureerd door Steakhouse Financial, een toonaangevend crypto-native adviesbureau en strategisch adviseur van Morpho Blue.

Steakhouse cureert meerdere stablecoin- en ETH-vaults, ondersteund door zowel blue-chip RWA (real-world asset) als cryptocollateral – een aanpak die het team beschrijft als ‘dubbele motor’.

Steakhouse Metamorpho Vaults bieden Morpho-beloningen voor deposito’s in USDC, ETH, WBTC, USDT en PYUSD, waarbij deposito’s in USDC en ETH ook extra wstETH-beloningen verdienen.

Deze integratie is bedoeld voor personen die op zoek zijn naar passieve, all-weather uitleenkansen in verschillende marktcycli.

Steakhouse cureert beschikbare Morpho Blue-markten en streeft ernaar toegang te bieden tot rendementen boven de risicovrije rente voor stablecoins en concurrerende ETH-rendementen.

Morpho Blue is een nieuw DeFi-construct waarvan de modulaire architectuur een gedifferentieerd voorstel biedt ten opzichte van andere monolithische, verticaal geïntegreerde uitleenprotocollen.

Hoe werkt het?

Gebruikers die van deze kansen willen profiteren, kunnen naar Summer.fi gaan en via het tabblad ‘Earn’ toegang krijgen tot Steakhouse-kansen om hun voorkeursvault te kiezen en te storten met een beschikbare stablecoin – of met een LST voor de ETH-vault, kunnen gebruikers hun posities verplaatsen van bestaande uitleenprotocollen zoals Compound of AAVE om gebruik te maken van deze nieuwe opbrengstaanbiedingen.

Uniek voor Summer.fi kunnen gebruikers hun tot op heden verdiende opbrengsten bijhouden en een 30-daags gemiddelde opbrengst bekijken, een functie die door geen enkel ander platform wordt aangeboden.

Deposito’s in Metamorpho Vaults functioneren via een naadloze integratie met de ERC4626 standaard opbrengst genererende token.

Lees ook  Q2 2024 Kansrijk voor Bitcoin dankzij instroom van grote instellingen via ETF's, volgens Coinbase

Nieuwe gebruikers moeten een DeFi Slim Account aanmaken, terwijl bestaande gebruikers hun huidige account kunnen gebruiken voor stortingen.

Steakhouse Metamorpho Vaults markeren een andere belangrijke mijlpaal in de zoektocht om DeFi toegankelijker te maken voor iedereen, en ook richting het doel van Summer.fi om het belangrijkste platform te worden voor DeFi-uitlenen en lenen – een hoeksteen van het evoluerende ecosysteem.

Over Morpho

Morpho is een gedecentraliseerd protocol dat overgecollateraliseerd uitleen en lening van crypto-activa (ERC20-tokens) op de Ethereum Virtual Machine mogelijk maakt.

Morpho biedt gebruikers een veilige, efficiënte en flexibele uitleeninfrastructuur.

Het nieuwste protocol, Morpho Blue, is geïmplementeerd als een onveranderlijk slim contract, ontworpen om te dienen als een betrouwbare basislaag voor uitzenders, ontvangers en applicaties.

Over Steakhouse

Steakhouse Financial treedt op als strategisch adviseur van Morpho Blue en opereert als curator voor MetaMorpho Vaults die RWAs en cryptocollateral combineren.

Steakhouse’s missie is bij te dragen aan de opbouw van een open en transparant financieel systeem.

Hun diensten omvatten financiële rapportage, RWA-beheer, transitieplanning voor DAO’s en strategisch advies.

Steakhouse werkt samen met toonaangevende projecten zoals MakerDAO en LidoDAO.

Over Summer.fi

Summer.fi is een platform voor DeFi. Het kan worden gebruikt om stabiele munten te lenen tegen de favoriete cryptocurrencies van gebruikers, de blootstelling daaraan te vergroten met ‘vermenigvuldigen’ of een concurrerend rendement te verdienen.

Dit kan over meerdere protocollen en lagen plaatsvinden – allemaal op één plek.

De missie van Summer.fi is om het meest vertrouwde instappunt te bieden om kapitaal in DeFi te implementeren.

Het team bestaat uit gepassioneerde denkers en bouwers die gedreven zijn om een betere gebruikerservaring voor iedereen te creëren en tegelijkertijd rendementen te maximaliseren.

Contact

Summer.fi, pers

*Let op: Onze artikelen zijn geschreven vanuit onze persoonlijke visie en bevatten geen financieel advies.*

Scroll naar boven