bitcoinBTC/USD
$ 62,997.88 0.46%
ethereumETH/USD
$ 2,538.65 3.79%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.12%
bnbBNB/USD
$ 569.27 0.64%
solanaSOL/USD
$ 148.72 4.99%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.00%
xrpXRP/USD
$ 0.58185 1.00%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,537.01 3.76%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105367 0.17%
the-open-networkTON/USD
$ 5.65 1.98%

Worldcoin implementeert functies waarmee gebruikers exclusief hun gegevens kunnen beheren op persoonlijke apparaten

Image

Een privacygerichte altcoin genaamd Worldcoin (WLD), die gebruikmaakt van eye-scanning kunstmatige intelligentie (AI) technologie, heeft onlangs een nieuwe functie geïmplementeerd waarmee gebruikers hun gegevens exclusief op hun persoonlijke apparaten kunnen opslaan.

In een recente blogpost heeft Worldcoin, bedacht door OpenAI CEO Sam Altman, aangekondigd dat deze verandering de algemene bruikbaarheid van Worldcoin zal vergroten en bijdraagt aan het versterken van de op gebruikers gerichte architectuur van het project.

Met de nieuwe functie genaamd ‘Persoonlijke Bewaring’ kunnen gebruikers informatie zoals afbeeldingen, metadata en afgeleide gegevens, die worden gebruikt voor het genereren van de iriscode tijdens World ID-verificatie, op hun eigen apparaat opslaan. Dit geeft gebruikers meer controle over hoe en wanneer deze gegevens worden gebruikt en verwijderd.

Doordat de gegevens versleuteld zijn en op het apparaat van de gebruiker worden bewaard, garandeert Worldcoin dat deze gegevens ook worden verwijderd van het systeem van het project. Zo blijft de privacy en vertrouwelijkheid van de gebruikersgegevens beschermd, zelfs in het geval van een hack van het apparaat.

Lees ook  CFTC-voorzitter zegt dat federale cryptowetgeving nodig is om investeerders en het Amerikaanse financiële systeem te beschermen tegen toekomstige risico's

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor e-mailmeldingen, en volg ons op Twitter, Facebook en Telegram. Onthoud: de meningen geuit in dit artikel zijn geen financieel advies. Het kopen of verkopen van cryptocurrencies of digitale activa wordt niet specifiek aangeraden. Dit artikel is alleen bedoeld ter informatie. Houd er rekening mee dat dit artikel gebruikmaakt van affiliate marketing. Deze post Worldcoin Implements Features Allowing Users to Custody Their Data Exclusively on Personal Devices verscheen eerst op The Daily Hodl.

Scroll naar boven