bitcoinBTC/USD
$ 63,319.97 2.20%
ethereumETH/USD
$ 2,545.68 4.61%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 571.60 3.21%
solanaSOL/USD
$ 150.90 8.89%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.99998 0.02%
xrpXRP/USD
$ 0.589293 1.19%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,544.41 4.63%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.106516 2.10%
the-open-networkTON/USD
$ 5.73 0.18%

MetaWin verhoogt de lat voor transparantie in online gaming.

Image

MetaWin, een vooraanstaand platform voor online prijswinnende spellen, heeft een baanbrekend initiatief gelanceerd dat gericht is op het verbeteren van transparantie en eerlijkheid voor spelers wereldwijd. Na uitgebreid onderzoek heeft MetaWin inconsistenties in Return to Player (RTP) tarieven bij verschillende exploitanten geïdentificeerd, wat verwarring veroorzaakte bij spelers.

Het begrijpen van RTP is essentieel voor spelers die weloverwogen gokkeuzes willen maken. RTP vertegenwoordigt het percentage van de inzetten dat een spel teruggeeft aan spelers in de loop van de tijd. Bijvoorbeeld, een spel met een RTP van 97% zou gemiddeld $97 teruggeven voor elke $100 die wordt ingezet.

MetaWin heeft een maximale winstgarantie geïntroduceerd voor al haar spellen, met als doel de hoogste RTP-niveaus op het platform te handhaven. Volgens het team is deze maatregel ontworpen om spelers uitzonderlijke kansen en een bevredigende spelervaring te bieden.

Rebecca Hanwell, Operations Manager bij MetaWin, benadrukte: “Een grote uitdaging voor spelers is het gebrek aan duidelijkheid over de versies van spellen die door exploitanten worden aangeboden. Veel populaire spellen, zoals Gates of Olympus, worden geleverd in meerdere uitbetalingsinstellingen, waarbij exploitanten vaak versies kiezen die een lager RTP bieden zonder spelers daarvan op de hoogte te stellen.”

Lees ook  PEPE, SHIB en DOGE schieten omhoog, aangewakkerd door de groei van Ethereum en ETF-speculatie

MetaWin’s toewijding aan transparantie en eerlijkheid legt een nieuwe standaard in de online gokindustrie. Het team benadrukt dat door de belangen van spelers voorop te stellen en zich te committeren aan het waarborgen van maximale RTP bij alle spellen, zij actief de spelervaring voor miljoenen mensen wereldwijd vormgeven.

Ervaar het verschil met MAX RTP: Return to Player bij MetaWin en word lid van MetaWin om de toekomst van online gokken vorm te geven. Voor meer informatie kunnen gebruikers terecht op de MetaWin website.

**Disclaimer: Wij bieden geen financieel advies. De informatie in dit artikel is gebaseerd op ons eigen perspectief.**

Scroll naar boven