bitcoinBTC/USD
$ 59,155.85 3.44%
ethereumETH/USD
$ 2,344.68 2.86%
tetherUSDT/USD
$ 0.998932 0.02%
bnbBNB/USD
$ 554.57 3.40%
solanaSOL/USD
$ 136.49 2.91%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.999909 0.00%
xrpXRP/USD
$ 0.527201 0.38%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,344.08 2.84%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104029 4.32%
tronTRX/USD
$ 0.158863 1.32%

Thetanuts Finance lanceert Leverage LRT-strategie kluis op het Ethereum Mainnet

Image

Thetanuts Finance, een vooraanstaand decentraal on-chain-optieprotocol, heeft onlangs aangekondigd dat ze zijn geïntegreerd met Pendle Finance’s $PT-eETH, door de introductie van een Leverage LRT Strategy Vault op het Ethereum Mainnet. Dit is een belangrijke stap voor Thetanuts op het gebied van restaking en Liquid Restaking Tokens (LRT’s) binnen de DeFi-sector, die een totale waarde van meer dan $10 miljard heeft.

Resteren in DeFi stelt deelnemers in staat om hun gestakede $ETH te gebruiken om extra netwerken te beveiligen en zo een hoger rendement te behalen dan wat beschikbaar is op het Ethereum Mainnet. Door middel van diverse mechanismen kunnen gebruikers direct restaken via native dApps zoals EigenLayer of via vloeibare restakingprotocollen zoals EtherFi. Dit leidt tot de creatie van “Liquid Restaking Tokens” of LRT’s, die vervolgens kunnen worden ingezet om extra rendement te genereren.

EtherFi is een prominente speler in het LRT-domein, met een Total Value Locked (TVL) van meer dan $2,5 miljard. Het maakt het mogelijk om verschillende op Ethereum gebaseerde tokens te storten om $eETH te genereren, een LRT die beloningen verhoogt via EigenLayer-punten en aanvullende protocolpunten, waaronder EtherFi Loyalty Points. Pendle Finance verbetert dit ecosysteem door $eETH op te splitsen in twee tokens: $PT-eETH, dat een vast ~20% APY biedt zonder rendement of punten, en $YT-eETH, dat hefboomwerking van opbrengsten biedt.

Lees ook  Trump's Pussy (TRUMPPUS) Solana Memecoin Zal Exploderen met 18.000% Voor Beursnoteringen, Terwijl Shiba Inu en Dogecoin Achterblijven

De Leveraged LRT Strategy Vault van Thetanuts Finance heeft als doel de rendementen voor houders van $PT-eETH te verhogen door optiepremies en beloningen te benutten. Deze innovatieve aanpak vereist dat gebruikers hun $PT-eETH “Zappen” in de Thetanuts Finance v3 Lending Market, $ETH lenen en dit investeren in de $ETH Call Basic Vault voor extra optiepremies, zij het met kortetermijnvolatiliteitsrisico.

De Vaults van Thetanuts Finance introduceren een nieuwe strategie waarmee houders van $PT-eETH rendement kunnen behalen op vijf verschillende manieren, waaronder EigenLayer-punten, EtherFi Loyalty Points, vast rendement van Pendle’s $PT-eETH, Thetanuts’ optiepremies en toekomstige $NUTS Rewards. Dit maakt Thetanuts Finance een pionier in de optiemarkt, met een uniek mechanisme om rendement te genereren voor LRT-gerelateerde producten. Met 150.000 $PT-eETH in omloop, wordt verwacht dat dit innovatieve product een sterke vraag zal hebben.

Thetanuts plant om zijn Leverage LRT Strategy Vaults uit te breiden naar andere LRT-protocollen, waarbij vergelijkbare strategieën met verschillende LRT’s als onderpand worden aangeboden. Echter, zoals bij alle DeFi-investeringen, zijn er risico’s verbonden aan deze ondernemingen, waaronder het potentieel van verlies van deposito als de markt voor eETH of PT-eETH tegenslagen kent.

*Disclaimer: Dit artikel bevat geen financieel advies en is slechts bedoeld vanuit ons persoonlijke perspectief.*

Scroll naar boven