bitcoinBTC/USD
$ 63,259.95 0.45%
ethereumETH/USD
$ 2,553.15 5.23%
tetherUSDT/USD
$ 0.999951 0.02%
bnbBNB/USD
$ 569.72 1.02%
solanaSOL/USD
$ 148.21 5.22%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.999773 0.07%
xrpXRP/USD
$ 0.582211 1.09%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,552.45 5.21%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105116 0.20%
the-open-networkTON/USD
$ 5.64 1.47%

Antler Interactive presenteert hun nieuwste creatie, Cloudborn, op de GDC

Image

Antler Interactive heeft hun nieuwste creatie, Cloudborn – een Web3 PC RPG met een vleugje MMO – in de spotlight gezet op de GDC van 2024. Dit spel biedt een unieke mix van strategische gameplay, vergelijkbaar met Raid Shadow Legends, en de toegankelijkheid van de Zelda-franchise om een turn-based RPG te creëren die zijn gelijke niet kent.

*Disclaimer: Dit artikel bevat geen financieel advies en is slechts bedoeld vanuit ons eigen perspectief.*

Cloudborn zet in op dynamische gameplay-ervaringen door web3-technologie en AI te combineren om responsieve werelden en gameplay te creëren die uiteindelijk in handen van de spelers liggen. Met verhandelbare NFT-personages die evolueren op basis van de acties van de speler, tilt Cloudborn de immersive en door spelers eigendom ervaringen naar een hoger niveau.

Antler Interactive, bekend van My Neighbor Alice, beschrijft het spel als een plek waar spelers strategieën bedenken voor turn-based gevechten en ronddwalen in een steeds veranderende wereld die wordt gevormd door hun eigen acties. De kracht van het spel ligt in het gebruik van next-generation tech stack om dynamische werelden en unieke personages te creëren, waarvan de eigenschappen en persoonlijkheden veranderen volgens de directe acties van spelers, waardoor een werkelijk unieke spelervaring ontstaat.

Lees ook  TRUMPBID Memecoin van Trump ontslaat Biden omhoogschieten met 17.000% voor CEX-vermeldingen, terwijl SHIB en Dogecoin worstelen

Cloudborn zal worden geopend via het bezit van in-game digitale activa, die kunnen worden gekocht of geleast, en zal draaien op de Chromia blockchain.

In Cloudborn speelt zich af op fantasie eilanden hoog in de wolken. Het verhaal gaat dat meer dan een millennium geleden een verwoestende oorlog plaatsvond tussen twee godachtige machten, waardoor een wereld van lucht-eilanden achterbleef die aangetast waren door de overblijfselen van die oorlog. Spelers worden achtergelaten om door de lucht te reizen en het mysterie van het conflict te ontrafelen terwijl ze verder verkennen dan wat bekend is.

Wat Cloudborn echt uniek maakt, is hoe het elegant de twee technologieën samenvoegt in een harmonieus geheel, waardoor gameplay niet alleen gepersonaliseerd en meeslepend is, maar ook intentie draagt.

Antler Interactive is een gaming studio uit Zweden die bekend staat om zijn innovatieve benadering van gaming. Gericht op cutting-edge technologieën, streeft Antler Interactive ernaar om meeslepende ervaringen te creëren die spelers over de hele wereld boeien. Antler Interactive is een dochteronderneming van ChromaWay. Meer informatie is te vinden op antlerinteractive.com en cloudborn.game.

*Disclaimer: Dit artikel bevat geen financieel advies en is slechts bedoeld vanuit ons eigen perspectief.*

Scroll naar boven