bitcoinBTC/USD
$ 63,282.96 0.32%
ethereumETH/USD
$ 2,550.38 3.31%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.07%
bnbBNB/USD
$ 569.64 0.48%
solanaSOL/USD
$ 147.71 2.85%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.05%
xrpXRP/USD
$ 0.588247 0.27%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,548.62 3.27%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105817 0.22%
the-open-networkTON/USD
$ 5.60 1.90%

Hacken tokeniseert zijn eigen vermogen – HAI-tokenhouders kunnen aandeelhouders worden.

Image

**Hacken tokeniseert zijn eigen vermogen – HAI-tokenhouders kunnen aandeelhouders worden**

Hacken, een bedrijf gespecialiseerd in blockchainbeveiliging, heeft aangekondigd dat het zijn eigen vermogen gaat tokeniseren door deze te koppelen aan het native token van het bedrijf, HAI. Hiermee stelt Hacken zijn gemeenschap in staat om een stukje van het bedrijf te bezitten, wat een unicum is in de crypto-wereld. Tien procent van het eigen vermogen van Hacken wordt op de Ethereum blockchain uitgebracht als getokeniseerde activa, die kunnen worden ingewisseld voor 100 miljoen HAI. Elke HES (Hacken Equity Share) wordt gewaardeerd op één miljoen HAI, met 100 aandelen beschikbaar tegen verschillende fiatprijzen vanwege de volatiliteit van de markt.

Hacken geeft aan dat 87% van de verkregen HAI-tokens zal worden verbrand. Deze strategische zet maakt deel uit van Hackens ambitie om in de toekomst een beursgenoteerd bedrijf te worden. Door middel van tokenisatie wil Hacken meer verantwoording en transparantie brengen, en een nauwe band creëren tussen zijn eigen token en het zakelijke ecosysteem. Dit biedt particuliere investeerders de mogelijkheid om hun cryptoportefeuille te diversifiëren met DeFi-activa die zijn gekoppeld aan het echte bedrijf, waardoor ze de stabiliteit en kenmerken van traditionele financiële activa met een laag risico verkrijgen. Deze tokenisatie is de eerste stap naar het behalen van de publieke organisatiestatus voor Hacken.

Lees ook  $85,200 Bitcoin voor de zomer mogelijk volgens analisten van Glassnode, die zeggen dat BTC uit een bullish technisch patroon breekt

Hacken is een gerenommeerd blockchain security-bedrijf dat hoogwaardige oplossingen biedt op het gebied van blockchainbeveiliging op alle niveaus. Sinds de oprichting in 2017 is Hacken uitgegroeid van een start-up in white-hat-hacking tot een betrouwbare security-partner voor meer dan 1.500 blockchainprojecten. Het bedrijf werkt samen met toonaangevende namen in de DeFi-wereld, blockchainprotocollen, gecentraliseerde beurzen en Web 3.0 gamingprojecten. Hacken richt zich ook op samenwerkingen met de publieke sector en traditionele bedrijven, met als strategisch doel om in de toekomst een beursgenoteerd bedrijf te worden en zo het eigen vermogen en de tokenkapitalisatie te combineren in een innovatief model.

*Disclaimer: Dit artikel bevat geen financieel advies en is louter gebaseerd op ons perspectief.*

Scroll naar boven