bitcoinBTC/USD
$ 63,282.96 0.32%
ethereumETH/USD
$ 2,550.38 3.31%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.07%
bnbBNB/USD
$ 569.64 0.48%
solanaSOL/USD
$ 147.71 2.85%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.05%
xrpXRP/USD
$ 0.588247 0.27%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,548.62 3.27%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105817 0.22%
the-open-networkTON/USD
$ 5.60 1.90%

Ceti AI kondigt succesvolle lancering aan van revolutionaire gedecentraliseerde AI-infrastructuur token

Image

Ceti AI, een vooruitstrevende gedecentraliseerde aanbieder van kunstmatige intelligentie-infrastructuur, is trots om de succesvolle lancering van zijn CETI-token aan te kondigen. Onder leiding van een team visionairs met Dennis Jarvis (voorheen van Bitcoin.com en Apple) aan het roer, heeft Ceti AI als doel om toegang tot AI te democratiseren door een wereldwijd gedistribueerd, hoogwaardig, intelligent en schaalbaar infrastructuurnetwerk te bouwen dat innovatieve gedecentraliseerde AI-netwerken ondersteunt.

De lancering op 11 maart 2024 op Uniswap introduceert een unieke manier om bij te dragen aan de ontwikkeling van AI-infrastructuur en te profiteren van de waarde die wordt gecreëerd door het Ceti AI-netwerk. De lancering trok veel aandacht, met een initiële marktkapitalisatie van 33 miljoen USD en een aanzienlijk handelsvolume van 5,6 miljoen USD binnen de eerste 24 uur na de start van de handel, wat wijst op sterk marktvertrouwen in de visie van Ceti AI. Vroege adoptanten kunnen verwachten als een van de eersten te profiteren van het vasthouden van de CETI-token.

De tokenlancering toonde niet alleen indrukwekkende initiële prestaties op de markt, maar markeerde ook een belangrijke mijlpaal in de gemeenschapsgroei, met meer dan duizend vroege adoptanten die zich bij de project Discord en Telegram groepen voegden, betrokkenheid van tienduizenden gebruikers op X.com, en trending #1 op de DEX Tools Hot Pairs-lijst. De toewijding van Ceti AI aan verantwoorde tokenomics, een stabiele en veilige markt voor de token, en opbrengstgenererende AI-infrastructuurkenmerken heeft enthousiaste steun ontvangen van zowel de cryptogemeenschap als de AI-gemeenschap.

Lees ook  ICB Netwerk Update Markeert een mijlpaal in de geschiedenis van blockchain

“Als we terugkijken op het succes van de CETI-tokenlancering, richten we onze blik op de horizon van gedecentraliseerde AI,” zegt Dennis Jarvis, CEO van Ceti AI. “Zeer binnenkort zal geavanceerde machine-intelligentie elk aspect van ons leven raken. We mogen deze kracht niet blindelings overlaten aan gecentraliseerde zogenaamde ‘vertrouwens- en veiligheids’ teams. We moeten een gedecentraliseerde en gedemocratiseerde toekomst voor AI opbouwen. Ceti AI implementeert de infrastructuur om dat voor iedereen, overal een realiteit te maken.” Ceti AI blijft zich inzetten om ervoor te zorgen dat onze tokenhouders en gemeenschapsleden integraal zijn voor onze reis, voortdurende waarde ontvangen en inspraak hebben in de evolutie van het ecosysteem. Door een omgeving van open innovatie en samenwerking te bevorderen, banen we de weg voor een toekomst waarin de voordelen van AI universeel toegankelijk zijn, ervoor zorgen dat technologie het algemeen belang dient en individuen over de hele wereld machtigt.

Sluit je aan bij ons in onze reis om de vooruitgang van gedecentraliseerde AI te versnellen. Voor meer informatie over Ceti AI en hoe je betrokken kunt raken, bezoek en volg ons op [X](https://X.com), [Telegram](https://telegram-link), [Discord](https://discord-link) en [DEX Tools](https://dex-tools-link). Neem contact op met het team om een ontmoeting te regelen op de aanstaande NVIDIA GTC-conferentie die begint op 18 maart 2024 in San Jose, Californië.

*Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en reflecteert enkel ons persoonlijk perspectief.*

Scroll naar boven