bitcoinBTC/USD
$ 61,991.61 0.41%
ethereumETH/USD
$ 2,412.89 0.29%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.07%
bnbBNB/USD
$ 562.70 1.28%
solanaSOL/USD
$ 142.24 0.58%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.09%
xrpXRP/USD
$ 0.530854 0.54%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,412.17 0.32%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.10923 0.31%
tronTRX/USD
$ 0.153755 1.76%

Patex breidt wereldwijde bereik uit, en plaatst native token op belangrijke CEX en DEX-platforms.

Image

Op 12 maart 2024 heeft het toonaangevende Latijns-Amerikaanse blockchain-ecosysteem Patex met trots aangekondigd dat zijn eigen token, PATEX, genoteerd zal worden op verschillende belangrijke handelsplatforms. Deze spannende ontwikkeling markeert een nieuw hoofdstuk in de missie van het platform om de toegankelijkheid en het nut van blockchain-technologie te vergroten in de Spaanssprekende wereld.

Het PATEX-token zal verhandeld kunnen worden op drie CEXs (gecentraliseerde beurzen) – KuCoin, Gate.io en MEXC – evenals op prominente DEXs (gedecentraliseerde beurzen) Uniswap en PancakeSwap. Deze strategische notering op zowel centrale als gedecentraliseerde platforms is bedoeld om een vlotte ervaring te bieden voor investeerders over de hele wereld.

De lancering van PATEX staat gepland voor 11:00 uur UTC op 12 maart 2024, met het handelspaar PATEX/USDT. Als het inheemse bezit van het Patex-netwerk speelt PATEX een cruciale rol bij het versterken van het ecosysteem met diverse functies. Het token is ontworpen om het nut van verschillende Patex-producten te vergroten, zoals het innovatieve layer-two-netwerk en het C-Patex-handelsplatform.

Bovendien zullen PATEX-houders toegang krijgen tot exclusieve functies en de mogelijkheid om beloningen te verdienen, waardoor hun betrokkenheid bij het ecosysteem wordt versterkt.

Lees ook  Crypto-handelaar waarschuwt voor Bitcoin-signaal dat voorafging aan correcties in 2016 en 2019

Het ecosysteem van Patex is bekroond als het ‘beste LATAM-blockchain-ecosysteem van het jaar’ tijdens de Future Innovation Summit in Dubai en heeft al $10 miljoen aan investeringen ontvangen van het vooraanstaande Braziliaanse fonds Acura Capital.

Met een focus op Latijns-Amerika, een regio met meer dan 670 miljoen mensen en een BBP van $5,5 biljoen, is Patex strategisch geplaatst om in te spelen op een markt die klaar is voor blockchain-innovatie en -adoptie.

Disclaimer: Deze tekst is geschreven vanuit een persoonlijk perspectief en bevat geen financieel advies.

Over Patex:
Patex is een blockchain-ecosysteem dat een breed scala aan producten en diensten aanbiedt voor gebruikers in Latijns-Amerika. Ondersteund door het Braziliaanse investeringsbedrijf Acura Capital, omvat de suite van Patex een layer two-netwerk, educatief platform (Patex Campus), SDK, explorer en portemonnee.

In de toekomst heeft Patex plannen om met overheden te communiceren over regelgeving en certificering en streeft ernaar de basis te worden voor CBDC in de LATAM-regio.

Scroll naar boven