bitcoinBTC/USD
$ 59,155.85 3.44%
ethereumETH/USD
$ 2,344.68 2.86%
tetherUSDT/USD
$ 0.998932 0.02%
bnbBNB/USD
$ 554.57 3.40%
solanaSOL/USD
$ 136.49 2.91%
usd-coinUSDC/USD
$ 0.999909 0.00%
xrpXRP/USD
$ 0.527201 0.38%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,344.08 2.84%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104029 4.32%
tronTRX/USD
$ 0.158863 1.32%

BlockDAG Keynote neemt de straten van Tokio over; voorverkoop overschrijdt $3,5 miljoen

Image

Midden in het bruisende hart van Tokio, bij Shibuya Crossing, trok een indrukwekkende vertoning de aandacht van duizenden voorbijgangers. Op een billboard bij Shibuya Crossing, waar grote mondiale merken vaak te zien zijn, werd de exclusieve nieuwe keynote video van BlockDAG gepresenteerd. Deze video, die sinds de recente lancering viraal is gegaan, verlichtte Shibuya Crossing en toonde BlockDAG als een sterke speler in de wereld van crypto.

De keynote display bij Shibuya Crossing trok de aandacht door de interessante investeringsmogelijkheden van BlockDAG. Deze slimme marketingstunt zorgde niet alleen voor aandacht, maar bracht ook gesprekken op gang en creëerde opwinding ver buiten Shibuya Crossing, tot in de harten van crypto-enthousiastelingen en investeerders over de hele wereld.

De introductie van de keynote video van BlockDAG op het billboard bij Shibuya Crossing liet belangrijke investeerders zien hoe betrokken de ontwikkelaars zijn bij de visie van BlockDAG. Deze gedurfde zet heeft het vertrouwen van huidige investeerders versterkt en potentiële investeerders aangetrokken door de toewijding van het project aan een langetermijnvisie te tonen. Rapporten tonen aan dat belangrijke cryptoinvesteerders, waaronder bekende figuren en grote investeerders van Solana, Kaspa en Shiba Inu, investeren in BlockDAG-munten, wat wijst op groeiende interesse in wat BlockDAG te bieden heeft.

Lees ook  Nieuwe Memecoin Trump's Pussy (TRUMPPUS) stijgt met 17.000% vóór notering op beurs, terwijl Dogecoin en SHIB achterblijven

Met al meer dan $3,5 miljoen opgehaald in de lopende pre-sale, belooft BlockDAG de manier waarop we digitale valuta gebruiken en zien te veranderen. De release van de BlockDAG keynote is meer dan alleen een aankondiging; het is een uitnodiging aan investeerders en crypto-enthousiastelingen wereldwijd om de opkomst van BlockDAG in de cryptomarkt te volgen.

BlockDAG wordt gezien als een serieuze concurrent voor de beste cryptomunten op de markt, met innovatieve Proof-of-Work (PoW) technologie die verbeterde mijnmogelijkheden biedt. Het wordt vergeleken met toonaangevende cryptomunten zoals Solana vanwege verbeteringen in snelheid en schaalbaarheid.

De keynote wijst op het enorme investeringspotentieel van 5.000x, naast unieke kenmerken die BlockDAG onderscheiden van de rest. De video introduceert niet alleen BDAG-munten, maar ook de crypto-betaalkaart van BlockDAG en een reeks Crypto Miners, van de X1 mobiele mining-app tot de X10, X30 en X100 modellen voor thuisgebruik.

Met de buzz rond BlockDAG en de focus op hun toewijding, heeft het projectteam plannen om hun keynote op andere grote billboards in wereldsteden te laten zien, met Times Square als volgende doel.

Disclaimer: Dit artikel bevat geen financieel advies en is slechts bedoeld ter informatie vanuit ons eigen perspectief.

Scroll naar boven