bitcoinBTC/USD
$ 62,837.84 1.69%
ethereumETH/USD
$ 2,539.16 0.18%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 570.51 0.74%
solanaSOL/USD
$ 145.35 2.12%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.01%
xrpXRP/USD
$ 0.581956 1.44%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,537.35 0.23%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104624 2.14%
the-open-networkTON/USD
$ 5.47 5.60%

Revolutionair geheugenverzorging – Sensay onthult door AI aangedreven digitale replica’s voor dementieondersteuning en meer

Image

11 maart 2024 – Hong Kong, Hong Kong

Sensay, een innovatief technologiebedrijf op het gebied van AI en blockchain, heeft vandaag aangekondigd dat ze bezig zijn met het lanceren van een innovatief platform dat autonome realistische AI-digitale kopieën on-chain creëert, wat een grote stap betekent richting digitale onsterfelijkheid.

Met behulp van geavanceerde technologie biedt Sensay een oneindige potentie in het digitale tijdperk, waardoor gebruikers eigenaar kunnen zijn van en kunnen profiteren van hun digitale dubbelgangers.

Een baanbrekende stap voor patiënten met dementie en meer

Sensay begint met het helpen van patiënten met dementie en hun familie, en streeft naar directe sociale impact door levensechte digitale kopieën te bieden voor het behoud van herinneringen en gezelschap.

Deze innovatieve aanpak speelt in op de dringende behoeften van meer dan 55 miljoen mensen wereldwijd die lijden aan dementie, waardoor comfort en continuïteit worden geboden voor patiënten en hun geliefden.

Sensay heeft al meer dan 25.000 bètagebruikers op hun platform en het aantal gebruikers groeit elke dag.

Endeloze mogelijkheden met digitale dubbelgangers

Naast dementiezorg opent de technologie van Sensay een wereld aan mogelijkheden in verschillende sectoren, waaronder onderwijs, gezondheidszorg, entertainment en persoonlijke ontwikkeling.

Van het bewaren van persoonlijke verhalen voor toekomstige generaties tot gepersonaliseerd leren en expertise op aanvraag, de potentiële toepassingen zijn eindeloos.

Het team streeft ernaar om digitale interactie te vernieuwen door een digitale kopie te introduceren die 24/7 kan communiceren met gamers over de hele wereld als een NPC (niet-speelbaar personage), vaardigheden en expertise kan delen met klanten in elke taal of kan fungeren als de ultieme persoonlijke assistent.

Deze digitale tegenhanger is ontworpen om taken zoals het voeren van introductiegesprekken, het boeken van restaurants, het organiseren van reizen, het zoeken naar werk en matchmaking aan te kunnen, waardoor efficiëntie en connectiviteit worden verbeterd in verschillende aspecten van het leven.

Versterking door tokenisatie

Als onderdeel van hun missie om technologie toegankelijker te maken, introduceert Sensay de SNSY-token, waarmee gebruikers kunnen deelnemen aan de economie van het platform.

Tokenhouders krijgen toegang tot exclusieve beloningen, vroegtijdige toegang tot ontwikkelingen en de mogelijkheid om tokens te gebruiken binnen het Sensay-ecosysteem.

De SNSY-token zelf zal fungeren als een uitwisselingstoken tussen de Sensay-datamarktplaats, de gedecentraliseerde opslag en de autonome digitale kopieën, waardoor gebruikers en eigenaren van deze kopieën de eigendom en de mogelijkheid tot verdiensten van hun gegevens kunnen behouden.

De SNSY-token opereert op het Ethereum-netwerk, geauditeerd door Hacken en Hashlock, met een LayerZero OFT (omnichain fungible-tokens) voor gemakkelijke implementatie naar Layer 2’s zoals Arbitrum in de nabije toekomst.

Samenwerkingen en aankondiging van een openbare verkoop

Sensay kondigt met trots aan dat ze samenwerkingen aangaan met toonaangevende organisaties zoals HypersignID, Fetch AI, Banyan (Filecoin), AIOZ, LayerZero, Solv.Care, HeyGen, ElevenLabs, NowPayments en SingularityNET.

Lees ook  Coinbase volgt Ripple en a16z met een donatie van $25,000,000 aan Crypto Advocacy Group voorafgaand aan de Amerikaanse verkiezingen: Rapport

Deze samenwerkingen werpen nieuw licht op de toekomst van AI en blockchain-technologieën en zullen bijdragen aan de groei en innovatie van Sensay.

*Let op: Deze tekst is geschreven vanuit ons perspectief als blogger en bevat geen financieel advies.# Sensay: De Toekomst van Digitale Identiteit en Erfenis

Het Sensay-project staat op het punt van een spannende nieuwe fase! De openbare verkoop van SNSY-tokens begint op 19 maart 2024 en zal ongeveer drie weken duren – tenzij eerder uitverkocht. Het interessante is dat tot nu toe het project gefinancierd is door de oprichters zelf, zonder invloed van VC’s, pre-sales of private verkopen op de publieke verkoopprijs.

Samen met Gempad, Enjinstarter, Poolz Finance en Fjord Foundry zal de openbare verkoop plaatsvinden. Een kans voor investeerders en gebruikers om deel te worden van een toekomst waar digitale en fysieke realiteiten samenkomen.

*Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en reflecteert slechts het persoonlijke perspectief van de auteur.*

## Digitale Replicatie in Veilige Handen

Dan Thomson, de visionaire oprichter en CEO van Sensay, leidt het concept van ‘digitale onsterfelijkheid’. Met meer dan zeven jaar ervaring in Web 3.0-technologie en een track record van meerdere succesvolle startups, streeft Thomson ernaar om het onbegrensde potentieel van de mensheid te ontsluiten.

Thomson zegt:
*”Bij Sensay bouwen we niet alleen technologie – we vormen de basis van een nieuw digitaal tijdperk waarin individuen de kracht hebben om een blijvende indruk achter te laten op de wereld.”*

Sensay verbindt Web 2.0 en Web 3.0 door middel van gedecentraliseerde infrastructuur, waardoor gebruikers de controle hebben over de volgende generatie van AI-digitale kopieën. Het platform blijft in bèta, waardoor het gratis blijft voor gebruikers om te ontdekken en te experimenteren.

## Over Sensay

Sensay verandert de manier waarop we nadenken over digitale identiteit en erfenis in het moderne tijdperk. Door geverifieerde autonome digitale kopieën on-chain te creëren, opent Sensay de deur naar een geheel nieuw tijdperk van persoonlijke aanwezigheid en erfenis.

Voor meer informatie, bezoek onze website en praat met ons op sociale media. Wie weet, misschien kun je vandaag nog een digitaal gesprek voeren met de kopie van Dan Thomson zelf! Doe mee met Sensay en omarm de toekomst van digitale identiteit en erfenis.

## Contact

Dan Thomson, CEO van Sensay

*Disclaimer: De bovenstaande tekst bevat geen financieel advies en is louter geschreven vanuit het persoonlijke perspectief van de auteur.*

Scroll naar boven