bitcoinBTC/USD
$ 62,611.78 1.05%
ethereumETH/USD
$ 2,565.75 0.21%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.01%
bnbBNB/USD
$ 579.02 1.05%
solanaSOL/USD
$ 143.32 4.03%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.01%
xrpXRP/USD
$ 0.586556 0.21%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,564.45 0.20%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105912 3.25%
the-open-networkTON/USD
$ 5.53 1.22%

Travala.com onthult exclusieve Bitcoin-cashbackbeloningen voor Elite Reizigers in Crypto Loyaliteitsprogramma

Image

Hey reisliefhebbers! Travala.com, het reisbureau dat dol is op cryptocurrency, heeft zojuist een cool nieuw Bitcoin cashback programma gelanceerd om hun meest loyale klanten te belonen.

Dit programma is speciaal ontworpen om te profiteren van de schaarste van Bitcoin (BTC) en biedt een innovatieve beloning voor de Smart Diamond tier leden van het platform.

Deze exclusieve tier maakt deel uit van het loyaliteitsprogramma dat wordt beheerd door het AVA Foundation’s blockchain platform, en de details van het programma zijn zojuist bekendgemaakt aan Cointelegraph.

Juan Otero, de baas van Travala.com, benadrukte de toenemende populariteit van Bitcoin en zijn aantrekkingskracht op een breder publiek, vooral na de goedkeuring van het eerste spot Bitcoin exchange-traded fund.

Maar let op, de Bitcoin cashback beloningen zijn niet alleen bedoeld om het gebruik van cryptocurrencies aantrekkelijker te maken voor alledaagse transacties. Ze worden ook supersnel bijgeschreven, binnen 24 uur na het voltooien van een reis.

Lees ook  Rechter verleent SEC verlenging in Ripple zaak, verlengt juridische strijd over XRP classificatie.

Gebruikers van Travala.com, vooral de geluksvogels die in aanmerking komen voor de beloningen, kunnen hun Bitcoin cashback op allerlei manieren gebruiken.

Toch is dit programma exclusief en vereist het dat gebruikers een Travel Tiger NFT bezitten en 2.500 AVA tokens inzetten voor het lidmaatschap van Smart Diamond.

Travala hoopt met dit op cryptocurrency gebaseerde cashback programma de traditionele Web2-modellen te verstoren.

Door Bitcoin te gebruiken, wil het platform de kosten van conventionele betaalmethoden verlagen en het risico van chargeback fraude verminderen.

Ook ziet Otero het Bitcoin beloningsinitiatief als een manier om nieuwelingen kennis te laten maken met het Web3 ecosysteem. Hierbij speelt de rol van de AVA Foundation een belangrijke rol door middel van cashback en loyaliteitsbeloningen, betalingskortingen en exclusieve toegang via de inheemse AVA-token.

*Disclaimer: Deze tekst is geschreven vanuit een persoonlijk perspectief en bevat geen financieel advies.*

Scroll naar boven