bitcoinBTC/USD
$ 61,936.59 0.05%
ethereumETH/USD
$ 2,417.72 0.51%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.03%
bnbBNB/USD
$ 563.39 1.34%
solanaSOL/USD
$ 142.95 0.52%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.03%
xrpXRP/USD
$ 0.530669 0.14%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,417.06 0.48%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.109074 0.79%
tronTRX/USD
$ 0.153463 1.16%

Roll1ng Thund3rz onthult Web3War® v3.0: Pionieren in de toekomst van gaming met Skill2Earn Dynamics

Image

**Roll1ng Thund3rz onthult Web3War® v3.0: Pionieren in de toekomst van gaming met Skill2Earn Dynamics**

In een grote stap voorwaarts voor de gaming industrie, heeft Roll1ng Thund3rz (RTz), het innovatieve Web3 gaming bedrijf, met trots de lancering aangekondigd van Web3War® v3.0. Deze nieuwste versie introduceert baanbrekende functies, met Skill2Earn in het middelpunt van Seizoen 1, inclusief Gerangschikte Wedstrijden en een verleidelijke Seizoenspas.

**Skill-to-Earn: Een Paradigma Shift in Gaming Dynamiek**

Web3War® versie 3.0 is meer dan zomaar een update; het is een revolutionaire ervaring voor gamers over de hele wereld. Door Skill2Earn te implementeren in Seizoen 1 kunnen spelers hun in-game vaardigheden nu omzetten in geld. Met de Seizoenspas, een belangrijk onderdeel van deze release, kunnen spelers beloningen verdienen in de echte wereld door $FPS tokens te staken, waardoor er een directe link ontstaat tussen spelersprestaties en beloningen.

*Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en reflecteert slechts ons persoonlijke perspectief.*

**Bold Een Wereld van Mogelijkheden: Seizoen 1 & Seizoenspas Onthuld**

Roll1ng Thund3rz introduceert de Seizoenspas, een complex systeem van 25 items die spelers onderdompelen in een wereld van digitale eigendommen. Door $FPS tokens te staken, krijgen spelers toegang tot deze schatkist gevuld met items verdeeld over 25 niveaus die worden ontgrendeld door Seizoens XP te verdienen. Binnen deze collectie bevinden zich begeerde huid NFT’s, die het uiterlijk van in-game wapens transformeren met unieke stijl en zeldzaamheid. De Seizoenspas is inclusief, waarbij 2 van de 15 premium huid NFT’s beschikbaar zijn voor alle spelers, zelfs zonder pas.

*Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en reflecteert slechts ons persoonlijke perspectief.*

**Gerangschikte Wedstrijden als Team-Based Showdowns**

Web3War® versie 3.0 introduceert Gerangschikte Wedstrijden op 12 zorgvuldig ontworpen kaarten, waardoor spelers deel kunnen nemen aan intense teamgebaseerde competities. Spelers kunnen meedoen aan verschillende gevechten door een vast toegangsgeld te betalen in $FPS tokens. Het winnende team ontvangt 88% van de totale pot, wat extra competitie en inzet toevoegt aan elke wedstrijd; 2% wordt verbrand en 10% gaat naar RTz voor ontwikkelingsondersteuning.

*Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en reflecteert slechts ons persoonlijke perspectief.*Deze nieuwe update van FUS1ON Gaming Hub® heeft de deur geopend voor spelers om hun individualiteit te uiten met een ongeëvenaarde stijl. Met functies zoals token-uitwisseling en naadloze tokenoverdrachten tussen spelerportefeuilles, wordt het browsen door de Mark3t op de marktplaats van FUS1ON Gaming Hub® kinderspel geworden. De toevoeging van Collecties zorgt voor een gestroomlijnde en meeslepende ervaring voor alle fans van Web3War®. FUS1ON Gaming Hub® blijft zich onderscheiden door innovatie en verbetering van zowel esthetiek als functionaliteit in het uitgebreide universum van Web3War®.

Lees ook  Shiba Inu en Dogecoin Uitdager CRAWOLF zal binnen 48 uur met 7.000% stijgen

*Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en is slechts een persoonlijke mening.*

Roll1ng Thund3rz heeft met deze update niet alleen Web3War® naar nieuwe hoogten gebracht, maar heeft ook de toon gezet voor de toekomst van web3 gaming. De FUS1ON Gaming Hub® wordt beïnvloed door extra lagen van technologieën en beveiliging, terwijl Skill2Earn een centrale rol speelt. Spelers worden actieve deelnemers in een ecosysteem dat vaardigheid, competitie en gemeenschapsbetrokkenheid waardeert. Web3War® v3.0 overstijgt de grenzen van een gewoon spel; het is een teken van de inzet van de studio om de game-ervaring opnieuw vorm te geven in zijn eigen ecosysteem.

Naarmate de game-community enthousiast de wereld van Web3War® v3.0 induikt in de FUS1ON Gaming Hub®, benadrukken de samenwerking van Skill2Earn-mechanismen, Seizoenspas-incentives en het strategische gebruik van $FPS-token de positie van Roll1ng Thund3rz als een pionier in het snel evoluerende landschap van web3 gaming.

*Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en is slechts een persoonlijke mening.*

Roll1ng Thund3rz, onderdeel van de Zilliqa Group, is een entertainmentbedrijf dat producten bouwt voor gamers en gebruikmaakt van Web3- en blockchain technologieën. Met de focus op het creëren van kwaliteitsspellen en boeiende ervaringen, streeft Roll1ng Thund3rz ernaar om gaming te bevorderen door voorhoede-technologieën te gebruiken om de toekomst van de industrie vorm te geven.

Web3War® is de first-person shooter ontwikkeld door Roll1ng Thund3rz en beveiligd door Zilliqa. Het is een multiplayer, free-to-play, seizoensgebonden FPS-spel dat vooral plezier en hoogwaardige gameplay prioriteit geeft.

*Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en is slechts een persoonlijke mening.*

Scroll naar boven