bitcoinBTC/USD
$ 62,980.87 1.31%
ethereumETH/USD
$ 2,548.30 0.14%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.03%
bnbBNB/USD
$ 574.87 0.14%
solanaSOL/USD
$ 146.31 1.42%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.03%
xrpXRP/USD
$ 0.58215 1.35%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,547.21 0.09%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105021 1.60%
the-open-networkTON/USD
$ 5.49 4.53%

Patex stimuleert de Latijns-Amerikaanse cryptorevolutie met notering van PATEX-token op toonaangevende IDO-platforms

Image

Het blockchain-ecosysteem Patex zet de Latijns-Amerikaanse cryptorevolutie voort met de aankomende notering van zijn inheemse token PATEX op toonaangevende IDO-platforms. De token, die fungeert als het belangrijkste activum van het Patex Network, zal gelanceerd worden op drie prominente gedecentraliseerde financieringsplatforms gedurende een week. De notering begint met WePad op 27 februari 2024, gevolgd door DAOMaker van 28 februari tot 4 maart, en ten slotte ChainGPT Pad op 29 februari.

Dit nieuws markeert een belangrijke mijlpaal in de groei van Patex, waar crypto-investeerders en liefhebbers een boeiende kans krijgen om deel te nemen aan dit snelgroeiende platform. Ricardo Da Ros, CEO van Patex en voormalig hoofd van Brazil Binance en Crypto.com, gaf aan: “We zijn verheugd investeerders welkom te heten bij Patex. WePad, ChainGPT Pad en DAOMaker zijn perfecte locaties voor de notering van onze inheemse token. We kijken ernaar uit om ons gebruikersbestand uit te breiden en ons bereik te vergroten terwijl we een allesomvattend crypto-hub bouwen voor gebruikers in heel het continent.”

De PATEX-token is nauw verbonden met de structuur van het Patex-ecosysteem en is ontworpen om het nut van verschillende Patex-producten, zoals het Layer Two Network en het C-Patex-handelsplatform, te verbeteren. Vorig jaar bereikte Patex verschillende belangrijke mijlpalen, waaronder de lancering van zijn netwerk testnet, explorer, mainnet en wallet-oplossing. Met strategische partnerschappen, zoals die met het Braziliaanse investeringsbedrijf Acura Capital, steeg de waardering van Patex tot $100 miljoen en werd het uitgeroepen tot ‘Best LATAM Blockchain Ecosystem of the Year’ op de Future Innovation Summit in Dubai.

Lees ook  Ethereum, Solana en nog een concurrent van ETH zullen profiteren van de opkomst van kunstmatige intelligentie: analyses van Real Vision

Patex heeft zich ontwikkeld vanuit zijn voorganger C-Patex, die meer dan 100.000 gebruikers had, met 20.000 maandelijkse bezoeken en een handelsvolume van $10 miljoen in 30 dagen. Deze transformatie naar Patex, waarbinnen C-Patex zal blijven opereren als een beurs, opent een nieuw hoofdstuk in het commitment van het team aan blockchain-technologie en community-engagement.

Patex is een blockchain-ecosysteem dat een breed scala aan producten en diensten aanbiedt voor gebruikers in Latijns-Amerika. Met ondersteuning van het Braziliaanse investeringsbedrijf Acura Capital omvat de suite van Patex een Layer Two Network, een educatief platform (Patex Campus), SDK, explorer en wallet. In de toekomst heeft Patex plannen om samen te werken met overheden over regelgeving en certificering, en streeft het ernaar de basis te worden voor CBDC in de LATAM-regio.

*Disclaimer: We verstrekken geen financieel advies en de informatie is gebaseerd op ons eigen perspectief.*

Scroll naar boven