bitcoinBTC/USD
$ 61,984.61 0.28%
ethereumETH/USD
$ 2,417.55 0.82%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.09%
bnbBNB/USD
$ 564.77 2.28%
solanaSOL/USD
$ 143.21 0.69%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.06%
xrpXRP/USD
$ 0.531583 0.62%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,417.03 1.01%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.109651 1.62%
tronTRX/USD
$ 0.153402 1.24%

Friendzone brengt Sociaal Monetisatie Protocol Live op Polygon Proof of Stake voor meer dan 5.000 wachtende gebruikers.

Image

27 februari 2024 – Road Town, Britse Maagdeneilanden

Hey lezers,

Groot nieuws in de wereld van Web 3.0! Het platform Friendzone, bekend van SocialFi op de blockchain, is nu live op het Polygon PoS (Proof of Stake) netwerk. Het doel? Uitgroeien tot dé social media DApp van de Web 3.0-industrie. Maar wat maakt Friendzone nu zo bijzonder?

Dit platform is meer dan een gewone SocialFi-plek. Het combineert traditionele sociale mediabetrokkenheid met financiële beloningen dankzij Web 3.0-technologie. Hierdoor wordt online interactie waardevol en belonend. Contentmakers en gebruikers kunnen hun online ervaringen nu monetariseren op een nieuwe en eenvoudige manier.

De lancering op Polygon PoS komt na een succesvolle financieringsronde, geleid door angelinvesteerders met een schat aan ervaring in de blockchainwereld. Het totale bedrag opgehaald door Friendzone bedraagt nu meer dan $750.000! Ook zijn er enkele bekende namen toegevoegd aan het groeiende adviesraad van Friendzone.

Wat Friendzone onderscheidt van andere SocialFi-platforms is het slimme incentive- en protocolontwerp. Schaalbaarheids- en liquiditeitsproblemen worden aangepakt, waardoor Friendzone het eerste mainstream platform in zijn soort wordt.

Met een speciale adaptieve binding curve en aangepaste makercontroles streeft Friendzone naar een eerlijke waardering van zijn token en biedt het kansen voor zowel kleine als grote netwerken. Door innovaties zoals een staking-functie in het tokenomics-model hoopt Friendzone een eerlijkere verdeling van inkomsten te garanderen en netwerkgebruikers aan te moedigen actief bij te dragen aan het succes van makers.

Het belooft een spannende tijd te worden voor Friendzone en de social media-industrie als geheel. We kijken uit naar hoe dit platform de manier waarop we online communiceren en creëren zal veranderen.

*Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies, maar reflecteert slechts ons persoonlijk perspectief.*De lancering van Friendzone op het Polygon PoS-netwerk heeft voorafgaand aan de release al veel opwinding veroorzaakt. Meer dan 5000 gebruikers zijn al toegevoegd aan de wachtlijst. Om de stabiliteit te waarborgen tijdens de beta-testfase, zullen de gebruikers in batches van 1000 worden toegelaten tot het netwerk. Geleidelijk aan zullen er meer gebruikers worden toegelaten naarmate het project vordert en er meer waarde wordt aangetoond.

De geselecteerde gebruikers mogen nu hun Friendzone-handvatten claimen op X, voorheen bekend als Twitter. Tijdens de lancering zal Friendzone ook een nieuw beloningssysteem implementeren, waarbij vroege gebruikers punten kunnen verdienen door het product te testen en zo hun beloningen en reputatie op het platform kunnen verbeteren.

Lees ook  Beloning van $500.000 uitgereikt aan White Hat Hackers na het exploiteren van het Ronin-netwerk

Kevin Lu, CEO en medeoprichter van Friendzone, is enthousiast over de lancering en de samenwerking met het Polygon-ecosysteem. Hij gelooft dat de schaalbaarheid, snelheid en beveiliging van het Polygon PoS-netwerk de perfecte basis vormen voor Friendzone om social media-engagement en monetisatie te herdefiniëren in de Web 3.0-ruimte.

Disclaimer: Dit artikel bevat geen financieel advies en representeert enkel ons persoonlijk perspectief.Laat me je vertellen over de mogelijkheden van Web 3.0 en verder. Vandaag is de lancering en financieringsronde van Friendzone een eerste van vele stappen voor dit platform, dat een basis legt voor een interoperabel protocol waarmee de monetisatielaag van sociale grafieken on-chain kan worden ondersteund.

Friendzone is een toonaangevend sociaal platform in Web 3.0 dat real-time adaptieve prijsstelling en native beloningsverdeling introduceert om een eerlijke en dynamische waarde-uitwisseling te garanderen. Het platform beloont voortdurende betrokkenheid en geeft makers controle over de monetisatie van hun inhoud, waardoor een sterke en inclusieve digitale circulaire economie op schaal wordt gepromoot.

Het team van Friendzone wordt ondersteund door deskundige bijdragers en adviseurs van gerenommeerde entiteiten zoals Synthetix, Band Protocol, Koinly, Immutable, Pendle Finance, Cyball en Sparklabs. Benieuwd naar het sociale Web 3.0-tijdperk? Bezoek hun website voor meer informatie en blijf op de hoogte van aankondigingen via X en Discord. Voor vragen kun je contact opnemen met Dasi Kaplan van MarketAcross.

Disclaimer: Dit artikel is gesponsord en dient als promotioneel materiaal. De meningen en uitspraken in dit stuk zijn van de auteur en vertegenwoordigen niet noodzakelijk de standpunten van The Daily Hodl. The Daily Hodl heeft geen eigendom van of belangen in ICO’s, blockchain-startups of bedrijven die adverteren op het platform. Investeerders wordt geadviseerd om hun eigen onderzoek te doen voordat ze investeren in ICO’s, blockchain-startups of cryptovaluta met een hoog risico. Onthoud dat investeren altijd op eigen risico is en eventuele verliezen voor uw eigen verantwoordelijkheid zijn.

Volg ons op Twitter, Facebook en Telegram voor de laatste updates uit de sector. Het artikel “Friendzone Live brengt Social Monetization Protocol Live op Polygon PoS voor meer dan 5.000 geregistreerde gebruikers” verscheen eerst op The Daily Hodl.

Scroll naar boven