bitcoinBTC/USD
$ 63,148.92 0.13%
ethereumETH/USD
$ 2,543.55 4.58%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.25%
bnbBNB/USD
$ 569.41 0.53%
solanaSOL/USD
$ 147.55 4.77%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.24%
xrpXRP/USD
$ 0.583504 0.62%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,542.30 4.57%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.105059 0.09%
the-open-networkTON/USD
$ 5.64 1.40%

Ultieme Crypto Handelssoftware: Zent lanceert innovatief platform voor alle institutionele behoeften

Image

Zent, een vooruitstrevende leverancier van software voor financiële instellingen, heeft zijn alles-in-één platform onthuld voor het snel verhandelen van cryptovaluta op populaire beurzen. Dit “ultieme op maat gemaakte tool voor institutionele teams en handelsvolumes” belooft duidelijke voordelen, zoals het elimineren van obstakels als vertragingen en marktimpact.

Volgens een rapport van Goldman Sachs zou 2023 wel eens het jaar kunnen worden waarin de cryptomarkten meer institutioneel worden. Met de evolutie van de juridische context en signalen van regelgevende goedkeuring door spot Bitcoin ETF’s, begint crypto steeds meer aanwezig te zijn in organisatorische portefeuilles. Uit een recente enquête van Coinbase blijkt dat institutionele allocaties groeien.

Zent richt zich op de belangrijkste uitdagingen binnen institutionele handel: belemmerde uitvoering, slippage, gefragmenteerde liquiditeit en de invloed van openbare orderboeken op open posities. De unieke voordelen van Zent zijn gericht op drie soorten zakelijke gebruikers: tokenuitgevers, fondsen en handelaren.

CEO Ilia Stadnik benadrukt de kracht van Zent: “Zent is een game changer voor cryptoprojecten, die groei ondersteunt door snel en eenvoudig liquiditeitsbeheer. Voor zowel crypto- als traditionele fondsen maakt Zent de markttoetreding, schaalvergroting en portefeuille- en teambeheer eenvoudiger, met het hoogste vertrouwen. Bovendien minimaliseert Zent de typische obstakels zoals marktimpact voor handelaren en hun werkgevers die streven naar naadloze transacties over verschillende markten.”

**Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en reflecteert slechts ons eigen perspectief.**

Revolutionaire feature: Orderregels

Een centrale en unieke functionaliteit die Zent biedt voor soepele, vertragingsvrije uitvoering zijn de Orderregels. Deze functie splitst grote handelsvolumes in aanpasbare stukken van variabele grootte, die worden uitgevoerd tegen vooraf bepaalde prijzen en intervallen.

Hierdoor blijven handelstransacties van institutionele kwaliteit vrijwel onopgemerkt in openbare orderboeken, wat de marktimpact minimaliseert. Alle Orderregels kunnen eenvoudig worden gecreëerd en beheerd via een gebruiksvriendelijk dashboard.

Lees ook  Beren-scherpschuttermunt raakt $103.000 marktkapitalisatie en bereidt zich voor om 13.000% te stijgen nu KuCoin-notering is aangekondigd.

Zent stelt handelaren in staat om gebruik te maken van eenvoudige tools, terwijl werkruimte-eigenaren ongekende controleflexibiliteit hebben met duidelijk gedefinieerde rechten, limieten en gedetailleerde prestatiebeoordelingen in realtime en retrospectief. Volgens Stadnik “positioneren deze voordelen, samen met tal van andere functies, Zent als dé one-stop-shop voor institutionele handel.”

Instellingen kunnen Zent zowel als op zichzelf staand product gebruiken, of de mogelijkheden integreren in hun bestaande werkruimtes. Via de Zent API kunnen laag-latente Orderregel-functionaliteiten worden toegevoegd aan elk in-house handelsplatform.

Ter gelegenheid van de officiële lancering biedt Zent een gratis jaarabonnement aan voor de eerste 3 klanten die aan boord komen. Let op dat due diligence procedures van toepassing zijn. Daarnaast is er ook een gratis proefperiode van 30 dagen met volledige toegang tot alle functies beschikbaar. Voor meer informatie kunnen gebruikers contact opnemen met het team via de officiële website – zent.pro.

**Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en reflecteert slechts ons eigen perspectief.**

Over Zent

Opgericht in 2023, brengt Zent ervaren professionals samen met diverse achtergronden in crypto en blockchain, IT, en conventionele en hybride finance. Het team wordt geleid door CEO Ilya Stadnik, een ervaren leider van tech- en marketingteams gedurende meer dan 10 jaar, en Product Owner Michael Sapenyuk, die eveneens al meer dan 10 jaar leiding geeft aan handelseducatie- en softwareontwikkelingsprojecten.

Voor meer informatie en updates kunnen gebruikers het Linkedin-profiel van Zent bezoeken.

Contact

PR Manager Alisa Pargentanyan
Zent
[email protected]

Scroll naar boven