bitcoinBTC/USD
$ 62,992.88 0.01%
ethereumETH/USD
$ 2,542.70 3.63%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.00%
bnbBNB/USD
$ 569.07 1.00%
solanaSOL/USD
$ 145.74 2.61%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.02%
xrpXRP/USD
$ 0.582975 0.22%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,541.52 3.62%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.104735 0.29%
the-open-networkTON/USD
$ 5.50 2.64%

Crypto Walvis Verkoopt Ethereum (ETH) en Tether (USDT) voor Spannende Nieuwe Presale DeeStream (DST): Wat is hun Geheim?

Image

In het wereldje van cryptocurrency is er weer opschudding, een grote investeerder, ook wel bekend als een “whale”, heeft besloten om Ethereum (ETH) en Tether (USDT) te verruilen voor de presale van DeeStream. Dit trekt de aandacht. Tegelijkertijd valt de overstap van Franklin Templeton naar een Spot ETH ETF op en zijn de negatieve beoordelingen van Tether (USDT) afwijkend van de algemene markttrend.

*Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en reflecteert slechts ons eigen perspectief.*

DeeStream (DST) valt op vanwege zijn gedecentraliseerde streamingplatform, dat early bird-investeerders mogelijke winsten en een communitygerichte aanpak biedt. Deze ontwikkelingen wijzen op een interessante route in de wereld van cryptocurrency.

**Ethereum (ETH): Franklin Templeton’s Strategische Zet naar een Spot ETF**

Franklin Templeton maakt flinke stappen op de cryptomarkt door een 19b-4 in te dienen voor een Spot ETH ETF. Dit is essentieel om regelwijzigingen voor te stellen en nieuwe spot ETF’s te noteren, met details over hoe ze de markt kunnen beïnvloeden. Door mee te doen met andere grote spelers zoals BlackRock en Ark Invest, wil Franklin Templeton het proces van het aankopen, vasthouden en verhandelen van Ethereum (ETH) op verschillende platforms vereenvoudigen.

De Ethereum (ETH) gemeenschap reageerde positief, met een mogelijke prijsstijging rond de $3.500 toen de interesse van Franklin Templeton bekend werd. Hoewel de SEC nog geen groen licht heeft gegeven, suggereert het indienen van de 19b-4 vooruitgang en duidt het op mogelijke goedkeuring in de nabije toekomst. Analisten zijn optimistisch gestemd, met kansen van meer dan 60% op goedkeuring door de SEC vóór 23 mei, wat lijkt op het patroon dat eerder dit jaar werd gezien met spot Bitcoin ETF’s.

De strategische zet van Franklin Templeton met de 19b-4 indiening plaatst hen als potentiële first-mover in het landschap van spot ETH ETF’s, met een voorsprong op de concurrentie. Terwijl andere partijen wachten op beslissingen van de SEC, kan de proactieve aanpak van Franklin Templeton vruchten afwerpen en nieuwe mogelijkheden bieden in de zich ontwikkelende cryptomarkt.

**Tether (USDT): Bearish Ratings Temidden van een positieve trend in de cryptomarkt**

Lees ook  Deskundigen beweren dat er risico's zijn voor desktopgebruikers, maar bedrijf ontkent kwetsbaarheid: Telegram ondergaat veiligheidscontrole.

Ondanks de positieve trend in de bredere cryptomarkt, ontvangt Tether (USDT) een bearish rating van InvestorsObserver. Terwijl het Stablecoin-activum met 0,05% daalt naar $0,99949, stijgt de cryptomarkt met 1,42%.

De InvestorsObserver Sentiment Score geeft een bearish sentiment aan voor Tether (USDT) in de afgelopen vijf dagen. Deze score houdt rekening met volume en prijsbeweging, en biedt inzichten voor zowel korte- als langetermijn investeerders. Tether (USDT) handelt momenteel in de buurt van zijn vijfdaagse dieptepunt van $0,99917, met steun rond $0,99940 en weerstand op $1.

Ondanks het lage recente handelsvolume, suggereert het bearish sentiment voorzichtigheid voor investeerders die overwegen om in Tether (USDT) te investeren. Het blijven monitoren van prijsniveaus en marktdynamiek zal cruciaal zijn om de prestaties van Tether in de komende dagen te begrijpen.

**DeeStream (DST): Revolutionizing Gedecentraliseerd Streamen**

DeeStream (DST) zorgt voor opwinding op de streamingmarkt met zijn innovatieve gedecentraliseerde aanpak. Het gebruiksvriendelijke ontwerp van het platform maakt eenvoudige registratie mogelijk en biedt wereldwijde streamingtoegang via gedeelde kanaallinks. Streamers kunnen profiteren van gifted subs en directe uitbetalingen, wat de financiële flexibiliteit binnen het ecosysteem verbetert.

De kracht van DeeStream (DST) ligt in zijn gedecentraliseerde governance, waardoor presale-tokenshouders actief kunnen bijdragen aan de toekomst van het platform. Deze communitygerichte aanpak zorgt voor voortdurende verbeteringen die zijn afgestemd op de gebruikersvoorkeuren. Early bird-investeerders hebben potentieel voor aanzienlijke winsten, waardoor DeeStream (DST) een aantrekkelijke optie is in de zich ontwikkelende cryptowereld.

DeeStream (DST) gaat verder dan governance en stimuleert gebruikersbetrokkenheid via een beloningsprogramma. Beloningen en taken gebaseerd op mijlpalen moedigen deelname aan, waardoor een dynamische en interactieve streamingomgeving ontstaat. Dankzij de toegankelijkheid, gedecentraliseerde governance en gebruikersincentives, positioneert DeeStream (DST) zich als een katalysator die klaar staat om de streamingindustrie te revolutioneren en aantrekkelijke investeringsmogelijkheden te bieden. Blijf op de hoogte van de voortdurende reis van DeeStream, waarbij het landschap van gedecentraliseerd streamen wordt hervormd voor content creators en investeerders.

*Disclaimer: Dit artikel geeft geen financieel advies en reflecteert slechts ons eigen perspectief.*

Scroll naar boven