bitcoinBTC/USD
$ 61,936.59 0.05%
ethereumETH/USD
$ 2,417.72 0.51%
tetherUSDT/USD
$ 1.00 0.03%
bnbBNB/USD
$ 563.39 1.34%
solanaSOL/USD
$ 142.95 0.52%
usd-coinUSDC/USD
$ 1.00 0.03%
xrpXRP/USD
$ 0.530669 0.14%
staked-etherSTETH/USD
$ 2,417.06 0.48%
dogecoinDOGE/USD
$ 0.109074 0.79%
tronTRX/USD
$ 0.153463 1.16%

Ripple CEO Brad Garlinghouse zegt dat XRP ETF ‘logisch is’, voorspelt onvermijdelijke golf van nieuwe cryptoinvesteringsproducten.

Image

In een recent interview met Bloomberg heeft de CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, aangegeven dat het “logisch zou zijn” om exchange-traded funds (ETF’s) voor XRP en andere digitale activa beschikbaar te maken. Daarnaast voorspelt hij dat er in de toekomst een stroom van nieuwe cryptobeleggingsproducten op de markt zal komen.

Garlinghouse vergelijkt deze ontwikkeling met de vroegste dagen van de aandelenmarkt, waar spreiding van risico’s centraal stond. Hij gelooft dat het logisch is om ETF’s voor andere crypto’s te verwachten en benadrukt dat de timing hiervan lastig te voorspellen is. Hij merkt ook op dat de recente goedkeuring van een Bitcoin ETF alleen plaatsvond nadat de SEC hiertoe werd gedwongen door een rechter.

Daarnaast benadrukt Garlinghouse dat de langdurige juridische strijd met de SEC de waardering van XRP heeft aangetast, maar dat de focus van Ripple blijft liggen op het oplossen van echte problemen met digitale activa, met XRP als ideaal betaalmiddel vanwege zijn hoge snelheid, efficiëntie en lage transactiekosten.

Lees ook  Crypto-lener Celsius ontsnapt aan faillissement van hoofdstuk 11 en verdeelt $3 miljard aan crypto aan crediteuren

Het is belangrijk op te merken dat de opinies op The Daily Hodl niet worden beschouwd als beleggingsadvies. De lezers worden aangemoedigd om zelf grondig onderzoek te doen voordat zij investeren in Bitcoin, cryptocurrency of andere hoog-risico digitale activa. Lezers dienen zich bewust te zijn van de risico’s verbonden aan hun eigen transfers en transacties, en dat eventuele verliezen hun eigen verantwoordelijkheid zijn. The Daily Hodl is geen beleggingsadviseur en neemt niet deel aan de aankoop of verkoop van cryptocurrencies of digitale activa. Let op: The Daily Hodl neemt deel aan affiliate marketing.

Let op: The Daily Hodl neemt deel aan affiliate marketing.

De post “Ripple CEO Brad Garlinghouse zegt dat XRP ETF ‘logisch is’, voorspelt onvermijdelijke golf van nieuwe cryptobeleggingsproducten” is voor het eerst gepubliceerd op The Daily Hodl.

Scroll naar boven